Бившият английски национал очаква гордо представяне от Трите лъва на

...
Бившият английски национал очаква гордо представяне от Трите лъва на
Коментари Харесай

Мартин Киоун пред БНТ: Очаквам Англия да се представи добре в турнира

Бившият британски национал чака гордо показване от " Трите лъва " на европейското състезание по футбол в Германия.

Очакванията му, че британците ще започват шампионата с победа се оправдаха, откакто отборът се наложи над Сърбия с минималното 1:0.

" Очакваме да се представим добре в шампионата. Изиграхме разочароваща среща с Исландия в последната контрола. Германия и Испания започнаха извънредно добре. Важно е за Англия да стартира с победа и да покаже добра игра. Това ще даде убеденост, с цел да може да стигнем надалеч в шампионата ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Футболният анализатор призна, че е бил сюрпризиран от решението на Гарет Саутгейт да не повика Джак Грийлиш.

" Селекционерът има прелестни футболисти. Букайо Сака е следващия огромен гений. Хари Кейн бележи с лекост в Байерн Мюнхен. Английските играчи се оправят добре на континента. Може би отбраната наподобява малко неопитна. Всичко е до баланс и до това халфовата линия да оказва помощ на отбраната. Бях сюрпризиран, че Грийлиш не бе извикан, както когато Газа (Пол Гаскойн) не попадна в състава през 1996 година След това той още веднъж бе в състава. Имаме доста футболисти и не се разчита единствено на един. Да се надяваме, че разполагаме с достатъчното ", добави легендата на Арсенал.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР