Всяка от нас изпада в дупка, понякога за кратко, друг

...
Всяка от нас изпада в дупка, понякога за кратко, друг
Коментари Харесай

Пет стъпки за по-щастлив живот

Всяка от нас изпада в дупка, от време на време за малко, различен път за по-дълго. Ако усещаш, че нещо в живота ти липсва и се чувстваш зле от това, значи е време за смяна.

Не можем да ти дадем рецепта за благополучие, само че можем да те посъветваме от кое място да започнеш ;)

Намали напрежението

Звучи по-лесно да се каже в сравнение с да се извърши. Опитай с дребни стъпки – ограничи от всекидневието си тези действия, които те напрягат, за сметка на по-приятните занимания. Например, в случай че довечера искаш да излезеш с приятелки, само че би трябвало да переш и да чистиш – остави домакинската работа за на следващия ден и се забавлявай ;)

Примири се с проблемите, които не можеш да контролираш

Няма безоблачно небе над никоя от нас, само че проблемите идват и си отиват, всеки ден, непрекъснато. Научи се да разделяш тези обстановки, които можеш да промениш от тези, които не можеш. Когато няма какво да направиш, просто се помири и продължи напред.

via GIPHY

Спри да анализираш

Замисляла ли си се за какво на мъжете им е доста по-лесно – тъй като не проучват. Скъсала си с гаджето, имаш проблеми с децата, в работата не върви, скарала си се с другари...спри да го мислиш и не си го слагай на сърцето. Той евентуално не е бил подобаващ за теб, проблеми с децата имат всички, в работата в никакъв случай няма да бъде безпрепятствено, а с приятелите си можеш да се сдобриш още на следващия ден:)

Научи се да се обичаш

Ключът към щастието е в това да обичаш себе си, да се уважаваш, цениш и харесваш. Само по този начин ще накараш и близките да изпитват топли усеща към теб. Не подценявай тази обич, това е най-голямата и същинска обич в живота ти:)

via GIPHY

Прави това, което те прави щастлива

Това може би е най-трудната стъпка по пътя към щастието. Не всеки може да си разреши да прави единствено това, което му харесва – в професионален и в персонален проект. Ако в действителност ненавиждаш работата си – потърси друга, в случай че си нещастна във връзката си, приключи я. Започни отнякъде и нещата сами ще се наредят ;)

И още за щастието:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР