Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и

...
Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и
Коментари Харесай

Преди КРАХА: Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо страшно

Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и силите в него

С недомлъвки и неразбираеми пояснения барабанистът Венелин Венков и брачната половинка му Невена Цонева оповестиха за решението си да изоставен „ Ку-ку бенд “.
„ …Взехме решение, което начертава нови неща за нас напред. Ще разберете какви са, само че най-много повода е фамилията, любовта сред мен, Венко и Сашко – нашият наследник Александър. В фамилен проект също ни предстоят доста забавни неща “, сподели във видео Невена Цонева.

Тя и Венко, които са семейство от дълги години, продуцират предаването „ Без граници с Невена Цонева “, което се излъчва в You tube. В него тя беседва със свои съидейници за духовни практики, за другата аура на хората, за чакрите им.

Цонева споделя за себе си, че е дете индиго, т.е. свръхчувствителна към света и силите в него. Този вид хора имат подчертана дарба да поясняват хората и света. Най-вероятно Невена е видяла нещо в аурата на досегашния си началник Слави Трифонов, което я е предиздвикало да вземе решение дружно с мъжа си да се разделят с него

Всеизвестно е, че диктаторският темперамент на Трифонов не е по никакъв начин лек, настроенията му постоянно се трансформират, чиновниците му не устоят и през годините доста от тях напуснаха.

Иначе „ Ку ку бенд “ няма да имат никакъв проблем да попълнят състава си – другите певчески формати, предавани по националните малките екрани, демонстрираха, че страната ни безусловно бъка от надарени реализатори и инструменталисти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР