Всеки футболист на Ботев (Пловдив) може да си търси нов

...
Всеки футболист на Ботев (Пловдив) може да си търси нов
Коментари Харесай

Всеки един футболист на Ботев Пловдив може да си тръгне от тима?

Всеки футболист на Ботев (Пловдив) може да си търси нов тим, стига да пожелае. Това е било обявено преди дни на играчите от шефовете на клуба, твърди " Тема Спорт ". Причината е тежката финансова обстановка, в която се намират " жълто-черните ". От Сдружение " ПФК Ботев ", което в този момент държи акциите, оповестиха задължения от над 30 млн. лв.. Близо 800 000 лв. би трябвало да бъдат събрани незабавно до края на месеца.

От управата са съобщили на играчите, че всеки, който не е удовлетворен от ситуацията на клуба, може да си тръгне. Проблемът е, че трансферният пазар затвори. Ако някой реши да напусне, ще би трябвало да чака до зимата, с цел да заиграе в различен клуб.

Малко по-късно " канарчетата " опровергаха информацията. Прокуристът на Ботев Пловдив Асен Караславов съобщи: " Появилите се в медиите информации, че е обявено на футболистите, че всеки може да си търси нов тим, са безусловно спекулативни и погрешни. Единственият човек от управлението, който е заставал пред тима в последните седмици, съм аз и такова нещо изрично не е заявявано. Към днешна дата няма нито един лев обвързване към футболист или чиновник в Клуба. В момента тимът продължава да се готви за идния мач с Етър. Цяла България разяснява прелестната самодейност на нашите почитатели и се вижда страховит възторг в тях, което сигурно ще спомогне за излизането от тежката обстановка, в която се намира клубът ни ", сподели Караславов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР