Владимир Путин увери днес руснаците, че ситуацията с разпространението на

...
Владимир Путин увери днес руснаците, че ситуацията с разпространението на
Коментари Харесай

Путин успокои руснаците за коронавируса

Владимир Путин увери през днешния ден руснаците, че обстановката с разпространяването на ковид в страната е под надзор, съобщи Франс прес.

„ Успяхме да сдържим всеобщо навлизане и разпространяване “ на пандемията, съобщи президентът на среща с кабинета и добави: „ Ситуацията значително е под надзор макар високото равнище на риск “.

До момента в Русия са открити 114 случая на заразяване с новия ковид.

" Ситуацията като цяло е под надзор ", сподели съветският президент. Путин съобщи, че ограниченията, взети от февруари насам, като затварянето на границата с Китай, са предотвратили досега " всеобщо навлизане и разпространяване на заболяването в Русия ".

Руският президент предложи през днешния ден на жителите да не се запасяват с хранителни артикули, защото доставките по магазините са обезпечени, съобщи ТАСС.

" Най-важното е хората да схващат, че (ситуацията) е сигурна, с цел да не харчат пари за храни, които след това се постанова да изхвърлят ", сподели Путин.

Руската православна черква прикани през днешния ден богомолците да се въздържат от практиката да целуват кръстовете в края на литургиите и подреди на личния състав постоянно да дезинфекцира иконите, които хората целуват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР