Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви пред журналисти в Пазарджик по повод

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви пред журналисти в Пазарджик по повод
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Надявам се да има редовно правителство

Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи пред публицисти в Пазарджик във връзка предлагането на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за сформиране на държавно управление, че това зависи от политическите партии и парламентарните групи.

„ Надявам се да има постоянно държавно управление и сега всичко е в ръцете на политическите партии и парламентарните групи. Вчера мина един кръг от договаряния и през днешния ден ще забележим какъв ще бъде резултатът с втората политическа мощ “, съобщи Йотова.

Йотова съобщи, че от ГЕРБ ще подходят съществено:

„ Предложението на партия ГЕРБ е да има кутийки, да има квадратчета, само че в случай че питате мен, това не е сериозен метод, само че може би този път несериозното ще стане съществено “, добави Йотова.

По думите на Йотова целите, оповестени от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили са „ изказани прекомерно общо и прекомерно рамково “.

„ Ние живеем повече от две години в политическа рецесия и аз като български жител се надявам, че идващото държавно управление ще бъде много по-конкретно, както в задължения и решения, по този начин и в периоди. Това през вчерашния ден ми се видя една обща рамка, без да се каже в каква посока, да вземем за пример, ще бъде гласуван бъдещият бюджет “, уточни още вицепрезидентът.

Според Йотова не е добре, че през днешния ден още веднъж не бяха определени управления на парламентарните комисии “. Това съгласно нея „ значи, че бюджетът в скоро време няма да бъде прегледан бюджета.

„ Всичко това са сигнали, които не са изключително оптимистични. Що се отнася до основния прокурор, сходни внезапни придвижвания от време на време ми наподобяват на примамка- едно сиренце за мишленце, сподели още вицепрезидентът.

 

Вицепрезидентът беше формален посетител в Пазарджик на гала за тържественото връчване на знамето на XVIII училищен гвардейски отряд. Събитието се организира под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Етикети: Илияна Йотоваправителстворедовно
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР