ОвенПоддържайте контакти и укрепвайте социалните си връзки, особено с близки

...
ОвенПоддържайте контакти и укрепвайте социалните си връзки, особено с близки
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 май: Овни, поддържайте връзките с близките си!

Овен

Поддържайте контакти и укрепвайте обществените си връзки, изключително с близки другари и семейство. Не ги отлагайте, тъй като те в действителност имат потребност да са покрай вас в този момент. Трябва да е елементарно за вас, защото сте изцяло спокойни със себе си и няма да бъдете уплашени от тяхната компания. Очевидно, когато другите са в позитивно въодушевление, вие също ще бъдете.

Телец

При всевъзможни други условия яснотата на вашите мисли и думи може да докара до по-бързо осъществяване на проектите ви. В реалност това се оказва самоунищожително, защото другите намират директното ви държание за обидно и ви провокират. Подбирайте думите си деликатно и бъдете дипломатични. Всеки вербален спор ви губи времето и изразходва цялата ви сила.

Близнаци

Цялата работа, която сте свършили през последните седмици, се отплаща в този момент. Всички участници правят оценка вашите старания и се възползват от резултата. Признанието по този метод ви дава убеденост по-лесно да разширите сферата си на въздействие. Такова положително отношение ще завоюва хората на ваша страна. Днешният ден е извънредно обещаващ за значими нови придобивки. Инвестирайте преференциално всички непотребни пари. Нещата ще вървят безпрепятствено и ще бъдете сигурни, че ще намерите верния тип договорка.

Рак

Нещата се трансформират отдавна и не всичко остава същото. Особено във връзка с любовния ви живот, вашият сътрудник и вие към този момент не се свързвате толкоз добре, колкото сте го правили. Но това не е належащо развиване. Днес е идеалният ден за решение на от дълго време назрели проблеми и за слагане на ново начало. Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-тясна, в сравнение с сте предполагали.

Лъв

По отношение на финансите през днешния ден може да имате неприятни прекарвания и да сте принудени да осъзнаете личните си недостатъци. Бъдете мощни, когато другите ви карат да се погледнете в огледалото, това може да бъде позитивен опит. Ще ви разреши да се подготвите за огромни планове. Засега избягвайте огромни вложения.

Дева

Не би трябвало да се изненадвате, в случай че нямате задоволително сила, с цел да извършите нещо свястно. Има толкоз доста неща в мозъка ви, че не сте сигурни от кое място да започнете. Така че не се тревожете ненужно и не се чувствайте зле. Позволете си отмора и изчакайте, до момента в който умората, която чувствате, премине, силата и вероятностите ви се подобря.

Везни

Вие представяте своите хрумвания и мисли мощно, знаейки какво желаете да предадете, не се страхувате от борба и сте изцяло способни да приложите забележителните си качества и да отговорите позитивно. В резултат на това изглеждате нахален и ненапълно всезнаещ. Не забравяйте обаче, че постоянно можете да научите нещо от други хора.

Скорпион

Ако не внимавате, може да претърпите непредвидени загуби. Друг проблем е несериозното ви отношение към харченето, което ще стане в действителност нестабилно, когато би трябвало да се заплащат сметки. Вместо това практикувайте ограничение на вредите. Ако желаете още веднъж да започнете да печелите, би трябвало да имате самообладание. Нямате шанс във връзка с финансовите проблеми и положението на мозъка ви е толкоз неприятно, че не можете да се вслушате в личната си вътрешен глас.

Стрелец

Постигате толкоз доста, само че сте по-малко задоволени от всеки път. Мислейки, че можете да напреднете още повече, като употребявате увереност и мощ, вие застрашавате предходния триумф и разстройвате самообладанието си. Направете крачка обратно, възвърнете самоконтрола си, това, което изглеждаше неизпълним проблем, елементарно се позволява, когато не сте толкоз въодушевени да си пробивате път през него.

Козирог

Чувствате се отвън равновесие и другите не правят оценка такова изненадващо извънредно отношение. Вашето извънредно доброволно въодушевление може да попречи на напредъка, тъй че се пробвайте да бъдете по-дипломатични. За да се избегнат нежелани напрежения или злополуки. Важно - не предприемайте тежки физически действия, без авансово да сте помислили деликатно!

Водолей

Днес може да се случи доста, що се отнася до парите. Добър миг е да инвестирате в по-рискови планове, към които сте били внимателни преди. Използвайте здравия си разсъдък, тъй като нищо не се случва от единствено себе си, макар позитивните условия. Трябва да положите старания, с цел да постигнете в действителност триумф, даже това да значи единствено задълбочено изследване.

Риби

Трябва да реагирате умерено на всевъзможни насмешки или провокации от страна на хората, които познавате. Ако се чувствате излъгани, внимавайте на кого се доверявате. Склонни сте да претегляте всяка дума прекомерно деликатно и да реагирате прекалено на най-малката рецензия. Трябва да имате работа единствено с тези, които не одобряват настроението ви прекомерно съществено и знаят по какъв начин да се оправят с него. Почивката ще ви накара да се почувствате по-добре.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР