Стотици абитуриенти се събраха на 24 май пред хотел Санкт

...
Стотици абитуриенти се събраха на 24 май пред хотел Санкт
Коментари Харесай

Изпратиха абитуриент с кючек, а млада дама шашна с визия от приказките СНИМКИ

Стотици зрелостници се събраха на 24 май пред хотел Санкт Петербург, с цел да отбележат завършването си. Младежите се усмихнаха на дъждовното време, което съпроводи баловете им и си пожелаха в живота да им върви по вода. Тази нощ там ще честват възпитаници от Националната художествена гимназия, Руската гимназия, СУ „ Черноризец смел ” и СУ „ Димитър Матевски ” и ПГКИТ „ Д-р Иван Богоров “ и ПГО „ Ана Май ”.

С изключителна визия, въодушевена от епохата на Просвещението се появи Даниела. Дамата приключва Националната художествена гимназия и ще кандидатства фешън дизайн.

„ Много обичам историческата мода. Затова желаех да се предизвикам и да опитам сама да сътворя нещо ”, призна Даниела.

Месеци труд стоят зад направата на роклята и, която е ушила напълно сама. Визията и не остана незабелязана и стотици се обърнаха, с цел да я загледат.

„ Виж, виж, тук има абитуриентка от минали епохи ”, побутваха се хората.

Силно усещане направи и Ана Ковачева, която също учи в НХГ. Вместо с бляскав автомобил момичето отиде до аления килим с ролери, написа

„ Много обичам ролерите, толкоз постоянно заедно съм с тях, че към този момент взеха да ме майтапят другари, че и на бала с по този начин ще отида. Аз пък взех решение в действителност да го направя ”, показа Ани. Посланието, което насочва на хората е да спортуват повече и да се грижат за здравето си като избират различен превоз.

Все отново тя си носи и по-удобни обувки, с които да прекара празничната вечер. Абитуриентката пожела на завършващите доста триумфи и ярко бъдеще.

А най-вече звук подвигна многолюдната фамилия на Емил от Шекер Махала. Той дойде дружно с десетки родственици, някои от които се оказаха надарени с музикални умения. Те го съпроводиха от паркинга до аления килим, свирейки на разнообразни принадлежности, до момента в който той и братовчедките му играят кючек.

Идеята да вдигне толкоз звук на бала си е на зрелостник от учебно заведение „ Иван Богоров ”. Не след дълго към компанията му се причислиха и инцидентни хора от празнуващите.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР