Вижте какво вещаят звездите в периода 26 юни - 2

...
Вижте какво вещаят звездите в периода 26 юни - 2
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво вещаят звездите в интервала 26 юни - 2 юли.

Астро-аспекти

На 26 юни Меркурий площ Нептун
На 26 юни Марк площ Уран
На 27 юни Меркурий минава в символ Рак
На 29 юни Слънце тригон Сатурн
На 30 юни Меркурий тригон Сатурн
На 30 юни Нептун става назадничав

Луната през седмицата се движи през знаците – Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 26 (след 13:36ч), 28 (след 15:50ч), 29 и 30 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26 (след 13:36ч), 27, 28, 29, 30 (до 18:13ч) юни; 1 и 2 юли

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

26.06. 01:25 - 26.06. 01:58
28.06. 11:20 - 28.06. 11:57
30.06. 17:21 - 30.06. 18:01

Овен – През идващите дни внимавайте какво вършиме и за какво, може да се случи някои от дейностите ви да са просто доливане „ масло в огъня “. Намалете темпото, не бъдете толкоз нетърпеливи, рано или късно ще постигнете задачите си. Стойте надалеч от необузданите упоритости на другите, вслушвайте се в интуицията си, по този начин ще разберете тъкмо по кое време сте в заплаха. Опитайте се да поддържате баланс сред работата и персоналния живот. Ако желаете да реализирате нови хрумвания или да започнете нови планове, тъкмо това е моментът, в който е добре да започнете.

Благоприятни дни – 01, 02.07.
Бъдете деликатни –26, 27.06.

Телец – Вашата вътрешен глас ви разрешава да видите оттатък светското, разумното или аналитичното. Затова я слушайте, доверявайте ѝ се, с нейна помощ по-лесно ще откриете истината. Може да получите всевъзможни знаци или известия през този интервал, които не са нищо повече от фини насоки, изпратени от Вселената посредством нейните пратеници. Можете да срещнете нови хора, това е отлично време за смяна и в случай че се откажете от твърдото държание и мисли, ще изпитате цялостно благополучие.

Благоприятни дни – 26.06.
Бъдете деликатни –28, 29.06.

Близнаци – Някои от събитията, които ще се случат тази седмица, евентуално ще ви объркат заради липса на изясненост. Постоянната самооценка и намаляването на вашето самочувствие въобще не оказват помощ в тази обстановка. Може да се случи да почувствате, че някой въздейства на живота ви по някакъв метод посредством държанието си. Малко релаксация би било добре. Направете всичко належащо, с цел да възстановите салдото и да се откажете от хората и моделите на държание, които към този момент не ви служат. Ще бъдете доста признателни за подхванатите стъпки, когато вътрешният ви баланс бъде възобновен.

Благоприятни дни – 26, 27.06.
Бъдете деликатни – 01, 02.07.

Рак – Преминавате през интервал, в който някои от нещата, в които сте вярвали до момента, се оказват миражи. Жаждата ви за реализиране на задачите и самопризнание ви е заслепила малко, отдалечили сте се от същинската си същина. Обстоятелствата евентуално са ви попречили да видите ясно какво в действителност се случва. Приемете актуалната обстановка такава, каквато е и се доверете на сигналите, които тялото ви изпраща всеки миг. Вашата вътрешен глас е доста мощна в този момент, осигурявайки ви упътвания през размирни води.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.06.
Бъдете деликатни – 26, 27.06.

Лъв – Тази седмица се събуждате от безчувствено положение и се сблъсквате със обстановки, които ви тласкат да се движите в избрана посока. Вярвайте, че ще вземете най-хубавото решение, даже в случай че някои хора към вас споделят противоположното. Това е удобен интервал за вас, с удобни последствия както във финансов, по този начин и в нравствен проект. Следвайте инстинкта си и всичко ще се подреди както би трябвало. Канализирайте своята креативност и артистична сила. Звездите ви дават задоволително сила, с цел да извършите всичките си задания. Все отново не подценявайте планирането на дейностите.

Благоприятни дни – 26, 27.06.
Бъдете деликатни – 28, 29.06.

Дева – Процесът на промяна от време на време може да бъде противен и мъчителен. Важно е да помните, че каквото и да загубите на този стадий, е единствено с цел да извършите място за нещо ново. Всеки ваш въпрос има отговор, който ще ви води до намирането на изчезналото парче. Бъдете изцяло почтени със себе си по отношение на аргументите зад вашите решения и може да видите, че някои неща би трябвало да бъдат изменени. Слушайте инстинкта си. Оставете старите хрумвания и вярвания, които могат да забавят този развой и прегърнете тази смяна, която ще докара до по-добър живот. Вие сте на прав път, който крие вълнуващи благоприятни условия и планове за вас.

Благоприятни дни – 29, 30.06.
Бъдете деликатни – 01, 02.07.

Везни – Не искайте нищо прекомерно конвулсивно, по-скоро направете крачка обратно, отклонете вниманието си от обстановката, която провокира безпокойствие. Вместо това се концентрирайте върху това, за което можете да сте признателни, позитивните промени, които неотдавна са се появили в живота ви. Изберете гледната точка на неутралния наблюдаващ и ще видите, че моментът, през който преминавате, е единствено дребна точка върху картата на вашето битие. Време е за отмора и създаване на нови тактики.

Благоприятни дни – 01, 02.07.
Бъдете деликатни –26, 27.06.

Скорпион – Следващият интервал може да донесе нараснало възприятие на неустановеност по отношение на избрани области от живота ви. Това обаче е най-хубавият вероятен миг да прецените почтено всички области от живота си, които би трябвало да балансирате. Очакват ви известни промени. Останете отворени за нови благоприятни условия и не правете прибързани изводи, даже в случай че ви наподобяват явни. Звездите внасят нова страст в живота ви, а това, дружно с към този момент мощния ви темперамент, основава толкоз прелъстителен и в това време величествен резултат, че ще бъдете елементарно забележими във всяка среда.

Благоприятни дни – 26.06.
Бъдете деликатни –28, 29.06.

Стрелец – Бъдете деликатни, защото всяко значимо съвпадане, което се появява в живота ви през този интервал, дава мотив за вяра. Бъдете оптимисти и следете за модели, които играят значима роля в живота ви, и действайте надлежно. Не забравяйте, че прошката инициира излекуване и предизвиква по-високо вибрационно равнище. Когато се появи синхронът вълшебен в живота ви, това е знак, че би трябвало да се доверите на висшата мощ, която движи събитията. От друга страна, обърнете повече внимание на здравето си и грижите за тялото си.

Благоприятни дни – 26, 27.06.
Бъдете деликатни – 01, 02.07.

Козирог – Вашите стъпки са ръководени, просто би трябвало да се оставите да бъдете въодушевени. Работихте интензивно, с цел да стигнете до този миг, тъй че можете да се гордеете с всички решения, които сте взели със сърцето си, тъй като те представляваха вашата истина. Сега най-сетне ще получите заслужената премия за упоритостта си до момента, научихте нужните житейски уроци, време е да започнете нова глава. Пътят е отворен за вас и нещата съвсем ще се оправят от единствено себе си.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.06.
Бъдете деликатни – 26, 27.06.

Водолей –Тази седмица мислите ви се въртят към някои минали събития. Сега обаче имате способността да виждате ясно и да гледате на събитията от предишното от друга позиция. Не търсете отговори във външния свят, разчитайте на интуицията си. Нещата, към които насочвате вниманието си, ще се умножават в живота ви. Енергията, с която изпълвате желанията си, работи като магнит и това, което получавате в подмяна, ще бъде същата осцилация. Мислете с наслада и признателност за нещата, които желаете да измененията в живота си. Всичко е допустимо в този момент и просто би трябвало да оставите положителните неща да потекат елементарно в живота ви.

Благоприятни дни – 26, 27.06.
Бъдете деликатни – 28, 29.06.

Риби – Тази седмица сте толкоз замаяни, че даже не се интересувате от най-смелите си фантазии. Малко сте се отегчили, тъй че е време да посветите повече време на нещата, които ви харесват. Не се отхвърляйте от тях. Дори в случай че не сте в доста положително психическо положение сега, битката със себе си или с другите няма да ви донесе задоволство или смяна. Не забравяйте, че вашата действителност се въздейства от ежедневните ви мисли и реакции. Старайте се да запазите прочувствения си баланс и отделяйте повече време за отмора и релакс. Очакват ви чудесни благоприятни условия за презареждане, посредством които можете да възвърнете вдъхновението и творчеството си.

Благоприятни дни – 29, 30.06.
Бъдете деликатни – 01, 02.07.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР