Netflix изглежда следва популярната услуга iPlayer на BBC, като блокира

...
Netflix изглежда следва популярната услуга iPlayer на BBC, като блокира
Коментари Харесай

Милиони потребители на Netflix в Обединеното кралство са изправени пред ново блокиране на съдържание - проверете дали сте засегнати

Netflix наподобява следва известната услуга iPlayer на BBC, като блокира функционалност, която разрешава на потребителите да гледат наличие офлайн. Приложението iPlayer приключи опцията за притежателите на компютри да изтеглят и гледат излъчвания в придвижване по-рано тази година, в този момент същата актуализация е на път да удари клиентите на Netflix.

Гигантът за стрийминг преди малко пусна вести за идно надграждане за тези, които гледат бокс сетове и имат кино вечери, употребявайки устройства с Windows.

Въпреки че има някои потребни нови допълнения - като като усъвършенстван достъп до събития онлайн и по-добро качество на стрийминг - също по този начин беше доказано, че изтеглянето на неща на вътрешния корав диск, с цел да гледате по-късно в придвижване, когато няма Wi-Fi достъп, е блокирано.

„ Скоро идва ново приложение на Netflix за Windows, което включва поддръжка за гледане на събития онлайн, нараснало качество на стрийминг, съгласуемост с проекти, поддържани от реклами, и доста други...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР