Днес Луната не е щедра на енергия. Животът престава да

...
Днес Луната не е щедра на енергия. Животът престава да
Коментари Харесай

Телците ще окажат подкрепа на човек в труден период, изненада за Лъвовете

Днес Луната не е великодушна на сила. Животът престава да бъде в разгара си. Хората стават мързеливи и апатични. Пасивен ден, време за отмора и размисъл.

Овен – Оптимизмът и ентусиазмът не ви напущат и през днешния ден, даже когато става дума за партньорски връзки. Ще се радвате на ново запознанство. Ако харесвате някого, чувствайте се свободни да действате. Звездите ви носят позитивни условия за уикенда.

Телец –Дори да се появят пречки, които не сте очаквали, ще останете твърди и няма да отстъпите или да се откажете от задачите, които сте си сложили. Ще бъдете доста значима поддръжка за човек, който претърпява сложен интервал.

Близнаци – Може да зародят неразбории с хората към вас и ще би трябвало да положите доста старания, с цел да не загубите самообладание. Не се намесвайте в неща, които не ви засягат директно, с цел да избегнете проблеми.

 дневен хороскоп

Рак – Ако сте сега на отмора, възползвайте се от летния релакс, с цел да изживеете нови прекарвания, които ви откъсват от рутината и монотонността на всекидневието. Така ще се почувствате господари на себе си.

Лъв –Днес ориста може да ви сервира чудесна изненада. Вие сте в деяние и всичко ще се окаже доста по-добре, в сравнение с си представяте. Личният ви живот изисква някои промени и в този момент би трябвало да ги осъществите.

Дева –Може да се наложи да се изправите пред несъгласия и неустановеност, само че не се отхвърляйте, ще имате нужната мощ да излезете спечелили от обстановката и да разрешите казуса, който ви дестабилизира.

 дневен хороскоп

Везни – Този ден е съвършен за дребни, сладки удоволствия. Отдайте се на себе си и на някои от желанията си. Поглезете се, като отидете на шопинг или в ресторант. Не забравяйте да се погрижите и за естествената си хубост.

Скорпион –Намаляващата Луна ви предизвиква да оставите зад себе си това, което не ви прави щастливи, с цел да се почувствате свободни и да свалите тежестта от раменете си. Потърсете някои отговори в себе си.

Стрелец –Днес животът може да ви се стори малко безреден. Ще бъдете доста дейни, ще съумеете да се измъкнете от всяко предизвикателство, което животът ви слага пред вас. Ще получите това, на което разчитате.

 дневен хороскоп

Козирог –С оня оптимизъм, който ви характеризира и позитивната настройка, която имате към живота, ще можете да се справите с всичко, което ви се изпречи и ще бъдете доста сполучливи. Професионалната сфера е мощно облагодетелствана и в случай че би трябвало да постигнете значимо съглашение, ще го постигнете.

Водолей – Като се има поради, че звездите ви носят успокоение и баланс в любовта, може да се каже, че тези дни ще сте спокойни и всичките ви прочувствени потребности ще бъдат задоволени. Инициативният ви дух подсказва, че знаете по какъв начин да провокирате шанса си.

Риби –Прекрасни дни, на които да се наслаждавате, изключително в случай че сте на отмора. Ще се чувствате уравновесени и оптимистични, изпълнени с чувството, че всичко се развива във ваша изгода. Не сте надалеч от истината, шансът ще е с вас.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР