Труден ден. През този период може да възникне агресия и

...
Труден ден. През този период може да възникне агресия и
Коментари Харесай

Близнаци, днес ви е ден за голяма промяна

Труден ден. През този интервал може да възникне експанзия и незаинтересованост. Това се дължи на понижаване на силата в намаляващата фаза на Луната.

Овен – Цяла седмица ще ви е в главата казусът на някой от фамилията ви. Хубаво е да сте потребни и в поддръжка, само че не можете да пренебрегвате персоналните си отговорности, стремежи и проекти. Ако сте се нормализирали финансово, умерено се поглезете с нещо, което от дълго време желаете.

Телец – Смятате себе си за логически, удобен човек, който не може да бъде разтърсен от нищо, само че през днешния ден несъмнено ще се убедите в противоположното. Не сте удовлетворени от актуалната обстановка и най-сетне осъзнавате, че би трябвало да измененията нещо.

Близнаци – Днес евентуално ще желаете да си останете сами и да помислите на мира за някои събития от миналите дни. Не си позволявайте да се чувствате отговорни или да мислите за какво нещата не са се развили по този начин, както сте желали. Вместо това се пробвайте да си вземете поука за в бъдеще, с цел да не повтаряте някои неточности. Не можете да измененията предишното, само че можете да измененията бъдещето.

 жена

Рак – Предстои ви доста подготовка за нещо, само че най-важното е да сте в действителност сигурни, че го желаете. Започнете с съответни проекти и дейности. Не приемайте доста от нещата за даденост. Ще бъдете прелестно сюрпризирани от нещо или някой.

Лъв – Денят като цяло ще премине добре за вас. Само внимавайте да не се отдалечите прекалено много от служебните си отговорности. Не се отпускайте. Ако сте нерешителни по някои въпроси, не бързайте. Оставете ги настрани, до момента в който нещата изкристализират.

Дева – Засега забравете за огромните бизнес ходове. Старайте се да се концентрирайте единствено върху позитивните неща. Трябва да насочите силата си към околните си. Намерете време да излезете с другари през днешния ден.

Везни – Ще ви хареса да се занимавате с действия, които предизвикват креативните ви качества и подтикват въображението ви. Малкото време, прекарано с обичан човек, е това, което несъмнено ще озари деня ви през днешния ден.

 мъж, жена

Скорпион – Създайте малко ред към себе си и се организирайте допустимо най-добре. Ако решите да купувате нещо, внимавайте. Някои детайли във връзката ви с парите би трябвало да се трансформират. Ще изпъквате, където и да отидете.

Стрелец – Основното за вас през този интервал е положителната организация. Пазете се от злонамерени и нечестни сътрудници. Позволете на оптимизма си да изплува, с цел да можете да се насладите на живота оптимално.

Козирог – Ще бъдете натоварени с неуместни детайлности, само че за ваш шанс ще съумеете да държите обстановката под надзор. Днес може да се сътвори неразбирателство сред вас и хората, с които поддържате връзка по работа.

Водолей – Това не е моментът да се борите и да побеждавате или да бъдете пасивни, това е моментът да покажете вътрешната си мощ, която притежавате, и да се изправите пред трудностите, които денят ви носи.

Риби – При опция отложете част от отговорностите си. Възможно е да попаднете в неприятна обстановка поради свадлив човек. Посветете малко време на тялото си, което в последно време много сте пренебрегнали. Направете нещо положително за него.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР