Астро-аспекти На 16 август Слънце квадратура Уран На 16 август

...
Астро-аспекти На 16 август Слънце квадратура Уран На 16 август
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 16 август Слънце площ Уран
На 16 август Новолуние в Лъв
На 16 август Марс тригон Уран
На 17 август Слънце съвпад с Лилит

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 15, 16 (до 12:40ч), 17, 18, 20 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 16 (след 12:40ч), 17, 18, 19, 20 август

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

14.08. 10:47 - 14.08. 13:37
16.08. 12:39 - 17.08. 02:15
19.08. 11:52 - 19.08. 14:56



Овен – В тези дни проявявате повече сила и възторг в работата, което е добре, тъй като имате доста неща за извършване – на работа и вкъщи. Потокът от физическа сила може да ви направи нападателни и конкурентни във връзка с работа, сътрудници или чиновници. Склонни сте към неотложно разрешаване на зародилите проблеми и в случай че не намерите бързо решение, ще бъдете склонни към прояви на яд или прибързани дейности. Тази седмица отваря невероятни нови благоприятни условия за мнозина от вас. Не се задоволявайте с постигнатото досега, разширявайте кръгозора си, тъй като всичко, което желаете, е допустимо.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете деликатни – 19, 20

Телец – Негативните аспекти към вашия хороскоп носят проблеми в работата, могат да основат комплициране, напрежение, спорове с началници или чиновници. Прибързаността води до раздразнителност и поражда неточности. По това време може да бъдете натоварени със незабавна или спомагателна работа, която може да окаже въздействие върху здравето. Не насилвайте нещата, тъй като по този начин няма да стигнете до на никое място. Бъдете търпеливи, останете в сегашния миг, наблюдавайте събитията, фокусирайте се върху детайлите, забелязвайте и приемайте какво може да предложи животът.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете деликатни – 15, 16

Близнаци – През този интервал се засилват въпроси, свързани със фамилията, дома, родителите. Като цяло фамилията изисква доста терзания в този миг. Ако преносът на Марс образува удобни аспекти към наталните ви планети, погрижете се за ремонт или пренареждане на дома или друга домакинска работа. Ако планирате пренасяне, в този момент е моментът да го осъществите. Нищо не е единствено плюс или единствено минус, нищо не идва прекомерно рано или прекомерно късно. Всичко е такова, каквото би трябвало да бъде. Интуицията би трябвало да бъде вашият главен знак и лидер, на който можете да се доверите.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете деликатни – 17, 18

Рак – Физически дейната атмосфера, която ви заобикаля през този интервал, способства за нараснала връзка. Желанията ви засягат вашия дом, персонални движимости, домашен договорености, фамилни връзки, фамилна благосъстоятелност или бизнес и покупко-продажби с недвижими парцели. Може би ще имате предпочитание да колекционирате или реставрирате фамилни реликви. Време, когато би трябвало да насочите напъните си в нови области. Не очаквайте светът да се върти към вас. Просто се отпуснете и взаимодействайте със света допустимо най-гладко. Оставете се вдъхновението и творчеството да ви водят.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете деликатни – 19, 20

 жена

Лъв – В тези дни времето и силата, изразходвани във финансовата и бизнес сферата, са от изключително значение. Освен това фокусът ще бъде върху приходите, генерирани от ексклузивен труд, търсене на спомагателна работа и други действия за печелене на повече пари. Опитайте се да запазвате успокоение във всяка обстановка, обмисляйте деликатно дейностите и решенията си. Пътят е отворен за вас и нещата съвсем ще се оправят от единствено себе си. Прибързаните дейности и безразсъдството могат да доведат до загуба на пари.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете деликатни –15, 16

Дева – Тази седмица се характеризира с нараснала интензивност. Буквално няма да можете да седите неподвижни, несъмнено би трябвало да вършиме нещо, само че дейностите ви в доста връзки стават импулсивни и не постоянно премислени. Животът ви принуждава да бъдете на напред във времето, да решавате сами проблемите и безусловно да вършиме всичко сами, най-малко да държите под надзор всички значими въпроси. Вероятно ще желаете да поемете доста отговорности, само че го направете пресметнато и проведено, с цел да не се натоварвате ненужно. Сега е най-хубавото време да възстановите физическото и психическото си равновесие.

Благоприятни дни – 14
Бъдете деликатни – 17, 18

Везни – През тази седмица ще действате най-вече подчинявайки се на подсъзнателните импулси. Звездите се пробват да привлекат вниманието ви да осъзнаете по-добре вашите планове, цели и стремежи. При тези, които имат персонални планети по отношение на транзитиращият в Дева Марс, ще се почувстват лимитирани в дейностите или постоянно безсънието ще ги изтезава. Обърнете повече внимание на здравето си и грижите за тялото си. В някои моменти е допустимо да изпитвате безпокойствие, страхове или много мощни усеща.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете деликатни – 19, 20

 жена

Скорпион – Седмицата се чака да е ползотворна, тъй че бъдете възприемчиви и отворени, тъй като в този момент можете да получите тъкмо това, което сте желали да постигнете до момента в живота. Приемете нещата такива, каквито са и вземайте решения въз основа на интуицията си. Имайте надзор над силата и дейностите си, не насилвайте нещата, тъй като можете да станете в някои моменти прекомерно нападателни към другите и да загубите самообладание от хаоса или смутени проекти. Възможни са дори физически конфликти, изключително с другари и сътрудници мъже.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете деликатни – 15, 16

Стрелец –Кариерните и други упоритости излизат на напред във времето, вашите дейности могат да окажат значимо въздействие върху бъдещето ви. Ритъмът е съвършен, времето е удобно, бъдете търпеливи и приемайте всичко, което се появява в живота ви като божествена поддръжка и упътване. Разчитайте на мъдростта и знанията, които сте натрупали досега. Сега можете да постигнете всичко, което си намислите. Не е наложително да имате предпочитание да притегляте вниманието към себе си, само че това е много евентуално през този интервал.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете деликатни – 17, 18

Козирог – Седмицата е изпълнена с доста сила, благоприятстваща проявата на възторг в разнообразни действия. Има доста области, които ще разсънят интереса ви и ще изискват вашето присъединяване. Най-позитивният метод към този интервал е да се възползвате от всички негови събития и да работите за разширение на духовните и интелектуалните си хоризонти. В непрекъсната борба сте със себе си да бъдете по-силни и по-добри, да бъдете по-смели от всички останали на този свят. Понякога прекалявате със самочувствието си и постоянно наранявате близките с гордостта си.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете деликатни – 19, 20

 жена

Водолей – През тази седмица приливът на сила може да се усили, само че интервалът може да се окаже сложен и под напрежение. Най-вероятните области на приложение на вашите старания включват секс, пари, застраховки, завещание и психоанализа. Доходът на сътрудник или взаимната благосъстоятелност може да изискват повече внимание. Чувствате се малко отегчени от всичко, тъй че е време да посветите повече време на нещата, които ви харесват. Някои неочаквани промени, може да се окажат във ваша изгода. Сексуалният капацитет внезапно се усилва, мъчно ще сдържате импулсите си, елементарно може да се изкушавате от всичко.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете деликатни – 15, 16

Риби – Енергията и ентусиазмът са ориентирани към партньорствата или други съюзи, съдействие и връзка. Вдъхновението от други хора ви подтиква към физическо деяние, само че може да има фактори, които да ви лимитират. Постигането на вашите цели сами ще бъде доста по-трудно, в сравнение с взаимно с сътрудник или сътрудници. Дори да се стремите да бъдете сами, другите ще намерят метод да нарушат това. Вярвайте, че вършиме всичко по най-хубавия метод, доверявайте се на решенията си, слушайте сърцето си. Внимавайте с парите, тъй като може да платите двойно по-скъпа цена. Социални действия или интензивно търсене на разнообразни връзки.

Благоприятни дни – 14
Бъдете деликатни – 17, 18
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР