Неприятен и опасен ден. Хората са склонни към конфликти, напрегнати.

...
Неприятен и опасен ден. Хората са склонни към конфликти, напрегнати.
Коментари Харесай

Раци, днес починете и тялото, и духа. Везни, поемете контрол над съдбата си

Неприятен и рисков ден. Хората са склонни към спорове, напрегнати. За предпочитане е уединението и положителната отмора.

Овен – Толкова доста се отдавате на работа, че пренебрегвате персоналния си живот. Време е да си поемете малко въздух и да си починете. Използвайте следобеда, с цел да се насладите със фамилията – планирайте забавно взаимно занятие.

Телец – Във връзката ви може да се основат различия. Ще се изкушавате да кажете нещо, което може да бъде разбрано неправилно, тъй че може би е по-добре да си замълчите. Бъдете деликатни, в случай че желаете да си спестите непотребни проблеми.

Близнаци – Използвайте следобеда, с цел да релаксирате или да се разноските с другари да изпиете кафе. Ако сътрудникът ви каже нещо, което не ви харесва, пребройте до 10, преди да спорите с него или да отвърнете.

Рак – Имахте тежка работна седмица, тъй че в днешния ден би трябвало да си починете и да отпуснете тялото и мозъка си. Вашият разсъдък ви води в вярната посока, слушайте себе си, а не препоръките на хората към вас.

Лъв – Днес ще ви е мъчно да установите контакт с другите. Ще се почувствате като че ли мозъкът ви е в друго измерение. Някой от околните ви ще изтълкува неправилно някои от реакциите ви, което може да провокира свада. Имате потребност от отмора, тъй че прекарайте следобеда вкъщи и се отпуснете.

Дева – Семейният проблем, който ви тормози от дълго време – не е подобаващ миг да поговорите за него и да го решите. Днес нещата могат да стигнат до трагична кулминационна точка. Не се учудвайте, в случай че имате чувството, че всичко се обръща против вас.

Везни – Емоциите ви толкоз са ви завладяли, че даже не можете да мислите ясно. Опитайте се да се отпуснете с филм или музика. Поемете надзор над ориста си и работете за реализиране на задачите, които сте си сложили.

Скорпион – Трябва да се отдадете на добра отмора през почивните дни, тъй като към този момент усещате последствията от напрежението на отминаващата седмица. Ако сте във връзка, не е уместно време за изясняване на връзките.

Стрелец – Днес евентуално ще сте много капризни и страстите ви безусловно ще се изливат от вас. Опитайте се да контролирате възприятията си, не се хабете излишно. Трябва да се посветите на дейна отмора и релаксация. Угодете на себе си.

Козирог – Астралната обстановка е неподходяща. Това изяснява обзелото ви възприятие на отмалялост, напрежение, безсилие, стрес, а също и възприятие за незадоволеност. Затова мнозина ги чакат комплицирани часове.

Водолей – Вашият нехаен метод към нещата ви прави лесна цел за операция. Поемете надзор над обстановката. Грешка е да приемате доста от нещата за даденост. Свършете неотложните си отговорности, а в останалото свободно време си починете добре.

Риби – Днес може да имате малко по-труден ден от нормално. Каквото и да вършиме, наподобява не постигате стремежи резултат. Може би вашата колебливост е това, което ви стопира и ви пречи да бъдете по-ефективни.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР