Не се натоварвайте с излишни притеснения. Бъдете приятелски настроени и

...
Не се натоварвайте с излишни притеснения. Бъдете приятелски настроени и
Коментари Харесай

Близнаци, подгответе се за промени. Деви, очаква ви интересна среща

Не се натоварвайте с непотребни терзания. Бъдете другарски настроени и оптимистични.

Овен – Днес може да имате доста аргументи да се усмихвате, настроени сте много оптимистично. Може да се появи нещо ненадейно, което да зарадва сърцето ви. Бъдете отворени към нови прекарвания и ще извлечете максимума от всичко, което ви се случва.

Телец – Вие можете да съумеете да се справите добре със отговорностите и отговорностите си, само че никога не се претоварвайте. Този уикенд направете нещо, което ви успокоява и не вземайте решения, в случай че не сте ги обмислили обширно.

Близнаци – Освободете душата си от неприятните мисли, от наличието на подправени другари и дрешника от ненужните неща. Време е да освободите място в живота си за нови промени. Те ще дойдат при вас по-бързо, в сравнение с си мислите.

Рак – Този уикенд може да имате чести промени в настроението, които могат да се отразят на връзките ви с другите. Всяка активност, която предприемете, ще бъде добра, тъй като ще ви помогне да се отпуснете и да освободите непотребната сила.

Лъв – Намерете време за уединение, с цел да приведете мислите и възприятията си в ред. Добре е да се адаптирате към актуалните условия, да деянията повече приемливост и креативност. Потърсете занятие или нещо друго, от което да получите позитивни страсти.

Дева – Бъдете по-освободени и изразете самоуверено мнението си - това ще ви накара да се почувствате доста по-добре. Разходка в парка или гората е най-хубавият метод да се отпуснете. Има възможност да се натъкнете на среща, която не сте се очаквали!

Везни – Бъдете деликатни - не е нужно доста хора да научават за вашите цели, планове и хрумвания. Емоционално се чувствате добре, само че физически имате потребност от добра отмора. Затова, в случай че можете, прекарайте почивният ден в цялостен релакс.

Скорпион – Вашата мистериозна и привлекателна персона през днешния ден ще притегля засилен интерес. Социалните контакти ще ви доставят задоволство и ще почувствате потребност да споделяте възприятията и мотивациите си с тези, които обичате.

Стрелец – Не използвайте цялото си време единствено във извършване на работа и отговорности. Ако би трябвало да избирате сред общуването с хората, които са ви близки и не толкоз неотложни въпроси, тогава ще е по-добре да отдадете желание на първото.

Козирог – Възможно е да зародят недоразумения или разногласия, изключително с хората, с които живеете, по тази причина избягвайте да бъдете прекомерно придирчиви и да се пробвате да се налагате. Оставете се на потока на времето и да вижте къде ще ви отнесе.

Водолей – Днес ще бъдете прекомерно оптимистични, само че това може да докара до взимане на прибързани решения. Бъдете малко по-реалистични. Ако желаете да постигнете позитивна смяна, първо би трябвало да помислите по какъв начин да се освободите от неприятните привички.

Риби –Този ден ще премине без особени безредици. В множеството случаи, като цяло вашите проекти няма да бъдат нарушени от странични фактори. Отделете време единствено на себе си. Можете да отидете на масаж или да посетите спа център, да отидете на разходка.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР