Денят е неблагоприятен за нови проекти. През този период енергиите

...
Денят е неблагоприятен за нови проекти. През този период енергиите
Коментари Харесай

Раците да се пазят от ексцесии, промени в живота на Рибите

Денят е неподходящ за нови планове. През този интервал силите трансформират посоката си, което прави всички инициативи уязвими и рискови.

Овен - Виждането напред във времето ви подтиква, само че не претоварвайте графика си. Внимателно с новите отговорности, само че бъдете сигурни, че можете да се справите с тях. Препоръчително е да планирате безшумно или да отделите повече време, което да посветите на работа.

Телец – Това е позитивен ден, в който да се концентрирайте върху професионалното си развиване и вземането на решения. Избягвайте мрачните мисли. Обадете се на приятелите си, това ще разведри настроението ви.

Близнаци – Семейният живот ще бъде доста спокоен. Пазете се обаче от вероятни усложнения в общуването с децата. Ще би трябвало да станете по-сговорчиви, с цел да избегнете ненужно напрежение.

Рак –Пазете се от ексцесии, само че изключително да давате прибързани оценки. Дистанцирането от някои хора е удобно и належащо на този стадий. Препоръчва ви се тишина и медитация, с цел да прецените по какъв начин да продължите.

Лъв – Обстоятелствата са удобни за подсилване за професионалните позиции. Пазете се да не извършите неточности заради несъразмерна самонадеяност. Трябва да се откажете от остарялото държание и имате потребност от повече самоконтрол. Всичко се случва в точното време.

Дева –Вашето всекидневно успокоение може да бъде подложено на тестване. Понякога една концепция или план не се реализират, тъй като верните хора и условия, които би трябвало да се появят, не се появяват в точния момент.

Везни – Много мъчно е да извършите верния избор. Пътят е отворен за развиване на задачите ви, само че би трябвало да определите какво би трябвало да бъде отстранено. Откажете се от хората, които ви въздействат по манипулативен метод.

Скорпион – Ще ви е нужно неизменност, с цел да се справите с този уморителен ден. Енергията ви обаче ще бъде заразителна и ще бъдете по-общителни от нормално. Обърнете повече внимание на балансирането на бюджета си.

Стрелец – Днес мнозина ще изпитат насладата от живота. Необвързаните лица ще имат шансове да срещнат нова обич или най-малко да открият нови връзки, до момента в който сърфират в обществената мрежа. Но има и рискове.

Козирог – Предприемчиви сте, знаете какво вършиме и за какво го вършиме. Но би трябвало да го обясните на близките. Може да попаднете в комплицирани обстановки, от които мъчно ще се измъкнете. Парични проблеми, които сте отсрочили, може да се появят още веднъж.

Водолей – За представителите на този знак ще бъде мъчно да работят рационално и умишлено, по тази причина звездите ви поучават да отложите значимите въпроси за близко бъдеще. Освен това не се впускайте в съмнителни планове и търсене на завършения.

Риби – Денят дава обещание да бъде прелестен за мнозина. Може да сте късметлии и да получите това, което желаете. Астралната сила разсънва у вас нуждата да извършите промени в живота си, които могат да бъдат доста позитивни.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР