Столичани попаднаха на абсурдна ситуация, която буди въпроси.Мъж е забелязан

...
Столичани попаднаха на абсурдна ситуация, която буди въпроси.Мъж е забелязан
Коментари Харесай

Мъж разхожда котката си на детска площадка, пуска я в пясъчника СНИМКИ

Столичани попаднаха на неуместна обстановка, която буди въпроси.

Мъж е видян да разхожда домашната си котка - дотук нищо неправилно, той обаче е засечен да влиза в оградена с шарена оградка детска площадка. Ситуацията е от столичния квартал " Сухата река ", като локални настояват, че това напълно не е първия път, в който техния съкварталец обикаля с питомеца си там.

Дама споделя и фрагменти от разходката - на тях се вижда писаната, водена на каишка и нейният собственик. Те влизат в детската площадка, а котката самоуверено изследва и детския пясъчник.

Кадрите са споделени в група на столичния квартал при започване на седмицата.
" Този постоянно си разхожда котката на детската площадка пред бл. 86 и очевидно мисли пясъчника за котешка тоалетна ", написа Паулина Г.
 Случката бързо събира десетки реакции, не закъсняват и мненията. Родители се гневят, настоявайки, че детските площадки напълно не са място за разходки на кучета и котки. Не липсват и шегаджии, които се радват, че писаната се е поразтъпкала из столицата. Вижте някои от споделените отзиви:  " Детската площадка не е място за домашни любимци, да си я разхожда към блоковете ", отбелязва столичанин.  " Срамота! ", разяснява Катрин С.
  " Ако мислите, че пясъчникът не се употребява от бездомните котки, доста се лъжете. По-добре е да се покрива най-малко нощно време. Разбира се, не е редно преднамерено да се водят там домашните котки, само че по принцип тези пясъчници са много нечисти ", написа Лидия Г.  " Котките станаха кучета ", недоумява Николай Д. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР