Носителката на титлата Лейди България“ Биляна Димитрова се бори за

...
Носителката на титлата Лейди България“ Биляна Димитрова се бори за
Коментари Харесай

Лейди България гледа улични котки

Носителката на купата " Лейди България “ Биляна Димитрова се бори за зоополиция. Красавицата стана лице на акция за отбрана на животните от принуждение.

Сърце

" Приех тази самодейност с отворено сърце, тъй като аз самата цялостен живот се грижа за изоставени кучета и улични котки. Откакто се помня, постоянно съм прибирала у дома някое бито куче или коте и съм го спасявала от сигурна гибел. В момента в дома ми доста добре съжителстват две улични котета и две кученца. " Сподели особено пред " Телеграф “ миската. Нейната задача е в България да проработи действителна зоополиция, която да следи за всички нередности с животните по улицата. " Насилието над животните не би трябвало да бъде подценявано, това е сериозен проблем и демонстрира какво е въобще равнището на експанзия у популацията, а то е огромно “, добави Лейди България.

Любов

Красавицата снима фотосесия с един от домашните си любимци. " Котенцата са улична превъзходна. Но са възпитани и отгледани добре от мен. Намерила съм ги като напълно дребни, едното го извадих безусловно от боклука “, сподели още Биляна. Освен с информация хубавицата ще събира средства и самата тя ще помогне финансово за закупуване на лекарства и други материали за животни, върху които е оказано принуждение. Освен това ще се включи и в благотворителен концерт против насилието на животните, който ще премине под надпис Деня на безгласните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР