Административният съд на София нареди незабавно да бъдат преустановени действията

...
Административният съд на София нареди незабавно да бъдат преустановени действията
Коментари Харесай

Съдът спря новата организация на движението по Патриарха

Административният съд на София подреди неотложно да бъдат прекратени дейностите по въвеждане на нова организация на придвижването по бул. " Витоша ", бул. " Патриарх Евтимий " и " Проф. Фритьоф Нансен ".

Съдът приема, че дейностите на Столичната община не се основават на административен акт или закон и следва да бъдат прекратени " абсолютно ", оповестиха оттова.

Решението е по искане на Сдружение " Европейски център за транспортни политики " и може да бъде обжалвано пред Върховен административен съд в тридневен период. То обаче даде съображение на групата на ГЕРБ в общинския съвет да изиска през днешния ден изключително съвещание на СОС за 23 май. Вече е почнало събирането на подписи за задачата.

Антон Хекимян, в този момент общински консултант от ГЕРБ, аргументира настояването с митингите на живущите в региона и тези, които минават с коли по трасето и с по думите му, неналичието на публично разискване (проектът е още от времето на Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) като кмет). " Тайно, по терлици, на мрачно, без да го обсъдят с никой ", съобщи неуспелият кандидат-кмет.

От групата желаят на това извънредно заседание да бъде изслушан кметът Васил Терзиев, районните кметове, заместник-кметът по транспорта Илиян Павлов, за чиято оставка от партията упорстват и други Твърдят още, че никой не знаел какъв брой коства планът.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР