Охлювите са едни от най-разочароващите вредители, с които всеки градинар

...
Охлювите са едни от най-разочароващите вредители, с които всеки градинар
Коментари Харесай

Охлювите „не се приближавайте до растенията“ с хак за 5 паунда от два артикула – и е просто

Охлювите са едни от най-разочароващите вредители, с които всеки градинар се сблъсква, защото могат да хапят скъпи растения, унищожават разсада за една нощ и предизвикват грозни вреди.

Хлъзгавите буболечки са постоянно срещани в градините в Обединеното кралство, защото обичат мокър и мек климат. И до момента в който някои типове може да са потребни във връзка с храненето с разлагаща се органична материя, като мъртви листа, други са склонни да дъвчат красивите цветове, които градинарите прекарват толкоз дълго, с цел да поддържат живи.

Но за благополучие има няколко метода да държите лигавите същества надалеч от вашето външно пространство, в случай че просто знаете по какъв начин. Създателите на наличие в TikTok @bilgemehmet23 постоянно споделят трикове и препоръки за градинарство в канала си и неотдавна дадоха на почитателите си изпитан и изпитан способ за прогонване на охлюви от градината им.

Във видеото запаленият градинар Сам изясни, че хората постоянно го питат какво прави, с цел да защищити охлювите от опусто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР