Вече бившият шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев не наруши правилото

...
Вече бившият шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев не наруши правилото
Коментари Харесай

Пламен Георгиев се похвали пред пеевските медии, че се връща в спецпрокуратурата

Вече някогашният началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев не наруши правилото си да приказва единствено пред пеевските медии. От сутринта той не стопира да дава изказвания пред тях, по отношение на подадената от него оставка. Похвали се, че няма да остане без работа, тъй като се връща в Специализираната прокуратура като обвинител.
Пред същите медии той обстойно и на необятно изясни по какъв начин е завършила инспекцията на Национална агенция за приходите против него и от нея е излязъл " кристално чист " като момина сълза. В същото време шефът на Национална агенция за приходите Галя Димитрова изясни пред публицисти, че тя не е известена за това дали е подчинените й още ровят към имането на Георгиев.

По предписание Национална агенция за приходите би трябвало да даде констатациите си на прокуратурата, като се чака тя от своя страна също да излезе със мнение. Вероятно с медийните си изяви Пламен Георгиев изпреварва институцията на Цацаров.

Очакваме идните дни обликът на Георгиев дотам да се почисти от пеевските медии, че нищо чудно той да бъде провъзгласен за най-големия герой против корупцията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР