Надигащата се система за заплащане на спортистите, която ще преобърне

...
Надигащата се система за заплащане на спортистите, която ще преобърне
Коментари Харесай

Тъй като колежанските спортисти са на прага на споделяне на приходите, има въпроси от дял IX, на които трябва да се отговори

Надигащата се система за възнаграждение на спортистите, която ще преобърне обичайния модел на колежански спортове и детайлности, които към момента следва да бъдат избрани за това по какъв начин милионите от долари, които ще бъдат разпределени, сигурно ще издигнат въпроси по отношение на равенството сред половете.

От необикновен интерес ще бъде дали учебните заведения би трябвало да съблюдават дял IX, федералният закон, който не разрешава дискриминирането по сексуален симптом във всяко учебно заведение или просветителна стратегия, която получава федерални средства.

Има доста въпроси, които би трябвало да бъдат прегледани, в случай че съглашението за $2,77 милиарда на House против NCAA в последна сметка бъде утвърдено от федерален арбитър през идващите месеци след основна стъпка напред от NCAA и огромни конференции в четвъртък нощ. Наред с други неща, съглашението се чака да разреши на най-богатите учебни заведения в нацията да харчат почти 20 милиона $ всяка година за личните си спортисти, започвайки от идната година.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР