Принц Уилям минава покрай трофея за ФА Къп по време

...
Принц Уилям минава покрай трофея за ФА Къп по време
Коментари Харесай

Принц Уилям ще присъства на финала за ФА Къп между Ман Сити и Юнайтед и ще връчи трофея на победителите, обявява дворецът Кенсингтън

Принц Уилям минава около трофея за ФА Къп по време на предходен край на Уембли през май 2017

Принцът ще бъде на Уембли за мача сред тимовете на Манчестър на следващия ден

Любимата вила на принца напусна ФА Къп преди три месеца на 7 февруари след домакинска загуба с 3-1 от Челси в преиграване от четвъртия кръг.

 article image

Но предходната седмица Уилям приветства Вила за класирането му да играе футбол в Шампионската лига през идващия сезон, като похвали техния „ исторически сезон “ и „ изумително достижение “.

Публикуване в неговия Kensington Royal X акаунт, Уилям написа: „ Ние сме Шампионска лига! Исторически сезон и необикновено достижение. Благодаря на Унай, целия тим и всички в @AVFCOfficial. Нямам самообладание за идващия сезон. #UTV! W.'

UTV значи " Up The Villa ", до момента в който " W " е за " Уилям " и значи, че това е персонално известие, написано от принцът, който споделя акаунта с Кейт.

Принцът е почитател на Вила през целия живот и е гледал няколко мача този сезон, от време на време вземайки със себе си и Джордж.

Принц Уилям приветства и ръкопляска по време на първия полуфинален мач от Лига на конференциите Европа сред Астън Вила и Олимпиакос във Вила Парк на 2 май 2024 година Вила загуби мача с 4-2

Принц Уилям и принц Джордж гледат дружно с играча на Астън Вила Тайрън Мингс (вдясно) по време на четвъртфинала на Лига на конференциите Европа против Лил във Вила Парк на 11 април 2024 година

На 2 май Уилям беше видян да приветства Вила против Олимпиакос в първия полуфинален мач от Лига на конференциите Европа. 

 article image

Той също беше забелязан да беседва с другари в персонална зона за сядане преди мача, преди да реагира и жестикулира през първата половина на мач.

Една фотография го демонстрира по какъв начин въодушевено чества гол на Вила, който по-късно беше анулиран заради нарушаване при натрупването.

Предишния месец на 11 април Уилям и Джордж участваха на успеха на Вила с 2-1 против Лил в първия мач от четвъртфиналите на Лига на конференциите Европа.

Това беше първото им обществено излизане след оповестяването на рака на Кейт през март.

Уилям поддържа Вила, откогато беше в учебно заведение, и през 2006 година става президент на ФА. Той също по този начин постоянно посещава мачовете на Англия и финалите за ФА Къп.

Говорейки за любовта си към Вила пред Гари Линекер от BBC през май 2015 година, Уилям сподели: „ Дълго преди време в учебно заведение се възпламених по футбола. Оглеждах се за клубове.

Принц Уилям и някогашният състезател на Астън Вила Джон Карю приветстват във Вила Парк на 10 април 2018 г. 

Известни почитател Принц Уилям отпразнува достижението на Астън Вила в обществените медии нощес

„ Всичките ми другари в учебно заведение бяха или почитатели на Ман Юнайтед, или почитатели на Челси и аз не желаех с цел да наблюдавате работата на екипите на мелницата.

Как британско-замбийският художник зад спорния портрет на Кейт Мидълтън на Tatler отхвърли критиците си и упорства, че творбата, приключено за по-малко от три седмици, демонстрира душата на принцесата на Уелс < /h4>  article image

'Исках да имам тим, който е по-средна таблица, който може да ми даде повече прочувствени моменти на влакче в увеселителен парк. Астън Вила постоянно е имал страхотна история. “

Принцът сподели, че има другари, които поддържат Вила и един от първите му мачове за ФА Къп е против Болтън Уондърърс през 2000 година, който Вила завоюва, само че загуби от Челси на финала.

Той добави: „ Беше фантастично, седях с всички почитатели с моето алено шапка и бях седнал с всички почитатели на Brummie и си прекарах ужасно.

„ Това беше атмосферата, другарството и в действителност го почувствах там беше нещо, с което можех да се свържа. “

Говорейки през февруари 2020 година, Уилям също сподели: „ Хора като Пол Мърсън играеха и си помислих, че в случай че хора като него могат играе толкоз добре, колкото и той, знаейки битките, в които се намираше по това време... това е клуб, който мога да поддържам.

" Аз също съм роден през '82, годината, в която спечелихме (Европейската) купа, тъй че усещам, че историята и родословието към Вила постоянно са ми били много близки.'

Освен това принцът постоянно туитва за футбол и предишния месец също разгласява известие, в което поздравява Рейчъл Дейли от Лъвиците за нейното пенсиониране.

Източник: dailymail.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР