VeChain (VET) демонстрира скромно възстановяване през последните дни, с увеличение

...
VeChain (VET) демонстрира скромно възстановяване през последните дни, с увеличение
Коментари Харесай

Прогноза за цената на VeChain през уикенда

VeChain (VET) показва непретенциозно възобновяване през последните дни, с нарастване от 1% в дневните графики и 4% спад за седмицата.

Въпреки това активът остава със спад от 9.2% на 14-дневната графика и с 20.4% през предходния месец.

Спадът през последния месец може да се отдаде на по-широки макроикономически фактори, в това число на опасенията за възходяща инфлация и намаляващите упования за понижаване на лихвените проценти.

Индикациите на ръководителя на Федералния запас Джером Пауъл за политика, благоприятстваща по-високи лихвени проценти за нескончаем интервал, също способстваха за безпокойството на пазара. Освен това геополитическото напрежение, като да вземем за пример нападението на Иран против Израел , ускори страховете на вложителите и провокира обилни корекции на цените.

Според CoinCodex прогнозите са, че до неделя, 12 май 2024 година, VET ще доближи $0.036, което съставлява непретенциозен растеж от почти 2.86% по отношение на настоящите равнища. Това нарастване на цената обаче може да не се резервира, защото CoinCodex предвижда спад до $0.033 до 17 май 2024 година

Changelly предвижда , че VeChain (VET ) евентуално може да доближи оптималната цена от $0.0442 през май 2024 година, макар че съответната дата не е конкретизирана. Постигането на тази цел би означавало растеж на цената от към 26.2% по отношение на настоящите равнища.

Понастоящем има възможност VET да се консолидира към сегашните си равнища заради лимитираната пазарна интензивност. Въпреки това активът може да претърпи скок, в случай че Биткойн (BTC) се повиши, защото BTC постоянно задава тона за по-широкия крипто пазар.

Освен това охлаждането на инфлацията в Съединени американски щати или евентуалното понижаване на лихвените проценти от страна на Федералния запас може да ускори инвеститорските настройки и да провокира рали на целия пазар, което евентуално да се отрази удобно и на VET.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР