Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение

...
Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение
Коментари Харесай

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът стартира седмицата със мощен бичи тренд, основно с помощта на неотдавнашното повишаване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна провокира обилни облаги при главните алткойни.

В това рали две криптовалути показват изключително мощна инерция. За да разпознава евентуални сигнали за покупка e употребена топлинната карта на показателя на относителната мощ (RSI) от CoinGlass на 21 май.

Uniswap (UNI) демонстрира мощен сигнал за покупка

Uniswap (UNI) , водещата децентрализирана борса на автоматизирани маркетмейкъри (AMM), продължава да бъде най-популярната платформа, като може да се похвали с максимален размер и ликвидност на борсата за търговия с Етериум токени.

През последните 24 часа цената на UNI се увеличи с 20% до $9.34, освобождавайки се от шестседмична промяна и показвайки огромна смяна на пазара. Стойностите на RSI (1-часова на 70.36, 4-часова на 83.05 и 12-часова на 79.71) допускат условия на свръхпокупка, което нормално е сигнал за продажба; мощният напън за покупките обаче сочи към сигнал за пазаруване.

Uniswap Labs в партньорство с Across Protocol показаха ERC-7683 – нов стандарт за междуверижни цели, който покачва полезността и пазарната стойност на UNI.

Техническите знаци, като 50- и 200-дневните експоненциални пълзящи междинни (EMA) на равнище $8.35, обезпечават постоянна поддръжка, в случай че цената се върне обратно.

Бичата дивергенция на дневния RSI над 60% значи продължаващ напън за покупки, което прави UNI привлекателна покупка.

Bonk (BONK) показва мощен подтик

Bonk се търгува на цена от $0,00003205, отбелязвайки растеж от 20% през последния ден. Пазарното неспокойствие, обвързвано с евентуалното утвърждение на ETH ETF, подхрани покачването на Bonk със 7.8%, като го изтласка над съпротивата от $0.00003.

Стойностите на RSI (1-часов на 61, 4-часов на 88 и 12-часов на 73) демонстрират мощен напън за покупки, до момента в който внезапното възходящо придвижване на дневните EMA (20, 50, 100 и 200) акцентира нападателната покупателна интензивност.

Тези фактори и механически знаци групово алармират за мощна покупка за Bonk, което я прави привлекателна капиталова алтернатива.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР