Безвремието и политическия вакуум ще продължават и през следващите месеци

...
Безвремието и политическия вакуум ще продължават и през следващите месеци
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Безвремието и политическия вакуум ще продължават

„ Безвремието и политическия вакуум ще не престават и през идващите месеци и нищо чудно да се проведат още едни избори наесен, на които да гласоподават единствено чиновничеството и длъжностните лица от секционните комисии, които по този начин или другояче са наоколо до урните през целия ден. “ Това написа във фейсбук политикът Страхил Ангелов.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Призивите за повече евроатлантизъм и за безусловна и безрезервна поддръжка, която сме длъжни редовно да оказваме на Украйна, внезапно секнаха. След извършените в България избори и неуспеха на деветоюнци, Украйна и Зеленски по един натурален метод изчезнаха от обществения ракурс и към този момент никой не се занимава с до неотдавна водещата тематика обвързвана с „ съветската експанзия “ и правото на страната на Бандера да се пази.

Секнаха и русофобските изтъпления на редица общественици и политически партизани на всякакви партии, които до неотдавна намерено отричаха правото на съветския народ да съществува. Предстои да забележим тези видове преродени напоително да коментира, че в действителност Москва е европейска столица, Пушкин е талантлив стихотворец и „ Ермитажа “ е един от шедьоврите на европейската архитектура и изкуство. За тези подлоги Владимир Путин от „ агресор “ и „ източен сатрап “ ще се трансформира единствено за една нощ в уважаваният от тях избор на съветския народ, с който би трябвало да се преценяват и да го зачитат, тъй като такава е тя демокрацията.

Испания се изправя против Италия в колосален конфликт в „ Групата на гибелта “ 20.06.24 09:19 Страхил Ангелов: Безвремието и политическия вакуум ще не престават 20.06.24 09:16 Столтенберг: НАТО се притеснява от поддръжката на Русия за ракетната и нуклеарната стратегия на Северна Корея 20.06.24 09:06 Жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 20.06.24 08:59 Доц. Наталия Киселова: Ако Народното събрание не успее да избере ръководител, няма разформироване, а отиване на нови избори 20.06.24 08:45

Т.нар. „ групов Запад “, към който всички политици, назначенци на Посолството, прикачаха България във всяка една своя обществена изява, стартира стремително да губи позиции на всички фронтове, които самият той отвори.

Проукраинската агитация, която гневно се прокарваше през англоезичните медийни канали, от които тукашните „ публицисти “ буквално преписват и в действителност се явяват техни ретранслатори, внезапно загуби стремежа си и по всичко проличава, че стартира развой на изтрезняване и завръщане към действителността.

На Източния фронт обстановката се развива извънредно неподходящо за касиера на семейство Байдън Зеленски и това неизбежно води до промени на политическо и дипломатическо равнище. Бутафорната „ интернационална “ среща в Швейцария, на която сякаш трябваше да се взема решение ориста на военния спор, се трансформира в най-обикновенна туристическа атракция и претърпя цялостно крушение. Напрактика две трети от човечеството въобще отхвърли да участва, а част от тези, които въпреки всичко бяха показани, не подписаха заключителния документ. Какато постоянно, при сходни провали, медиите у нас осведомиха за „ великата “ конференция, която агонизиращите демократи от Съединени американски щати се пробваха да провеждат, с цел да популяризират Зеленски, напълно незадълбочено – като за нещо нищожно и маловажно.

Става все по-очевидно, че Западът и елитите, които се явяват негови в действителност притежатели, към този момент няма да могат да постановат колониалната си воля на останалия свят, както това се случваше допреди няколко години. Промяната в салдото на силити е осезаема и превъзходството на досегашните хегемони, най-вече с англо-саксонски корени е част от историята.

Най-жалки и комични наподобяват европейските политически елити, които са изпаднали в ступор и огромна част от тях не са наясно на кого би трябвало да се кланят, на кой стопанин да служат. Много от ръководещите европейски политици и представители на европейската администрация се опасяват повече да изпаднат в недружелюбност пред Вашингтон, в сравнение с да изгубят доверието на европейските жители и това им тъпо положение ги кара да се държат несъответстващо на обстановката.

Никой от огромните политически играчи на международната сцена не взима насериозно хора като Шолц, Макрон и Урсула. В момента никой уважаващ себе си водач на някоя от огромните суверенни страни не би се впуснал в каквито и да било договаряния с Европа, която се съставлява от политически трупове и восъчни фигури, от които нищо не зависи и надлежно няма по какъв начин да поемат съществени задължения и да бъдат поръчител за тяхното осъществяване.

Нещастната затънала в джендъризъм, икономическа криза и тежък политически крах Европа, за следващ път в историята няма да бъде индивид в идната международна метаморфоза – ориста и ще се взема решение другаде и от други, външни за Стария континент сили.

На този декор, България от ден на ден ще затъва в политически безпорядък и никой от така наречен „ държавници “, които до скоро правилно и лоялно обслужваха наложения неолиберален консенсус, няма да посмее да предприеме каквото и да било преди ориста на страната ни да бъде решена по традиция в наше неявяване и без никой да ни пита. Този развой ще стартира незабавно откакто Тръмп встъпи в служба и седне на креслото в Овалния кабинет.

До тогава ще гледаме пошлото зрелище наречено Български парламентаризъм, ще слушаме несвързани нелепости и всеки един от локалните велможи ще ни занимава с тъжното си житие и съществуване. С две думи безвремието и политическия вакуум ще не престават и през идващите месеци и нищо чудно да се проведат още едни избори наесен, на които да гласоподават единствено чиновничеството и длъжностните лица от секционните комисии, които по този начин или другояче са наоколо до урните през целия ден.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР