Засилен трафик преди поредицата от почивни дни, къде е най-натоварено.Засилен

...
Засилен трафик преди поредицата от почивни дни, къде е най-натоварено.Засилен
Коментари Харесай

Засилен трафик преди поредицата от почивни дни, къде е най-натоварено


Засилен трафик преди поредицата от почивни дни, къде е най-натоварено.

Засилен бе трафикът  по пътищата в  Югозападна България  в последния работен ден преди поредицата от  три почивни дни.

Най-натоварените сектори още веднъж са правата, където  автомагистрала „ Струма “ се слива с основен път Е-79  преди отбивката за Банско, Кресненското дефиле и граничния пункт “Кулата – Промахон ”, предава

Преминаването на границата с Гърция в момента  лишава към 20 минути.  На самия граничен пункт не се чакат огромни опашки, защото всички гишета за инспекция на документи работят.

Километрично запушване се образува през вчерашния ден след 158-ия километър на автомагистрала „ Тракия ” в посока Бургас. Причината е притеснение на пътя, защото в една лента има ремонт. Освен това рейс е аварирал, алармираха фенове на NOVA.

Верижна злополука сред четири коли в друга част на аутобана затрудни още повече придвижването. Инцидентът е станал преди минути на 143 км от автомагистралата, в посока Бургас.

Огромна колона задръсти и Кресненското дефиле, а колите и тежкотоварните коли безусловно пълзяха по шосето със скорост от не повече от 10 км/ч. За българите, тръгнали към Гърция, в навечерието на дългия уикенд за 24 май, въпросните 16 км се оказват същинско предизвикателство.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР