За да предпази потребителите и да осигури висококачествена среда за

...
За да предпази потребителите и да осигури висококачествена среда за
Коментари Харесай

Крипто борсата Binance премахва 4 двойки за търговия то своята спот платформа

За да защищити потребителите и да обезпечи висококачествена среда за търговия, Binance разгласи премахването и прекъсването на няколко двойки за спот търговия.

Binance ще отстрани от листата си с криптовалути няколко двойки за спот търговия на 24 май.

Като част от рутинните инспекции на борсата, при които се правят оценка фактори като ликвидност и размер на търговията за поддържане на постоянен пазар за търгуване, следните двойки за спот търговия ще бъдат делистнати на 24 май 2024 година

INJ/TUSD
MEME/TUSD
SNX/ ETH
SYN/ BTC

Важно е да се означи, че изключването от листата на тези търговски двойки няма да се отрази на наличността на токените в Binance Spot. Потребителите могат да продължат да търгуват базовите активи на тези двойки посредством други налични двойки за търговия на платформата.

Освен това Binance ще прекрати даването на бот услугите за горепосочените двойки. Препоръчваме на потребителите да актуализират или да анулират своите ботове преди прекратяването на тези услуги, с цел да избегнат евентуални загуби.

Binance продължава да се ангажира с обезпечаването на безвредна и ефикасна среда за търговия и ще продължи да следи и поправя наличните си активи и двойки си, с цел да обслужва по най-хубавия метод своята потребителска база.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР