Вчера София беше домакин на третото издание на конференцията Digital4Sofia:

...
Вчера София беше домакин на третото издание на конференцията Digital4Sofia:
Коментари Харесай

Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания

Вчера София беше хазаин на третото издание на конференцията Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания. В програмата на събитието взеха присъединяване повече от двадесет лектора от България и Сърбия, които разгледаха в детайли тематиката за онлайн търговията пред цялостната зала с съвсем 200 посетителя. Темите, които бяха показани отговаряха на въпросите по какъв начин да изградим преданост в клиентите си към нашият бранд и артикул, по какъв начин да продаваме повече посредством нови канали и новаторски решения и по какъв начин взривът и експоненциално развиване на електронната търговия през последните години трансформират бранша на финтех нововъведенията.

Конференцията беше открита от господин Генчо Керезов, заместник-кмет по „ Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване “ на Община София и Любомир Атанасов, ръководещ сътрудник в Internet Media Group.  Керезов се обърна към посетителите с думите: „ Искам да ви поздравя през днешния ден, тъй като точно вашата екосистема прави моята работа в Столична община сложна и предизвикателна. Трудна, тъй като задавате тона на потребителското прекарване, потребителските условия към нещата, които употребяват. Вашите консуматори и наши жители трансферират тези упования върху администрацията.

Наша отговорност е да чуваме това, с цел да доставяме качествени артикули и услуги, метод на връзка и другарство с тези жителите. До края на годината столичани към този момент ще имат своите електронни идентификации напълно през мобилен телефон, електронно гише напълно през телефон, основа на автоматизацията на администрацията. Но това е единствено старта на същинската цифрова промяна, която следва да се развива идващите няколко години в цялата страна. “ А по-късно добави: „ Нашите компании не престават да излизат отвън страната, да завоюват пазари и да трансформират репутацията на София по нови способи. За което ви благодаря. Защото вие се превръщате във пиедестал и работата на всеки един от нас в тази зала дава опция на хората да работят елементарно и да имат по-ефективен и комфортен метод на живот. Насърчавам ви да работите от ден на ден дружно и да поддържате морала и полезностите си дружно на фундамент. “

След като приветства посетителите с „ Добре пристигнали “, Любомир Атанасов означи „ Основната цел на нашите събития е да основават атмосфера за нови запознанства, бизнес благоприятни условия и да носят добавена стойност за посетителите. “ След това добави „ Точно по тази причина лекторите на нашите конференции са практици. Хора от бизнеса, които в всекидневието си са намерили решения и през днешния ден са тук, с цел да ги споделят с всички нас. “

Digital4Sofia се реализира в партньорство със Столична община и „ Иновативна София “, Българска стопанска камара, Българска екомерс асоциация, Българска асоциация по осведомителни технологии, SoftUni Digital, IAb Bulgaria.

Непосредствено след края на конференцията се организира националния квалификационен кръг на международния конкурс Startup World Cup 2023. Releva e излъчения победител, който завоюва опцията да показа България на финала в Сан Франциско, Съединени американски щати.

Организатор на двете събития са Internet Media Group и Европейската асоциация на цифровите специалисти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР