Майка от Манчестър и нейното семейство преживяха ваканцията от ада,

...
Майка от Манчестър и нейното семейство преживяха ваканцията от ада,
Коментари Харесай

Семейната ваканция е „кошмар“, когато млади момчета и баща им са откарани по спешност в болница от четиризвезден курорт

Майка от Манчестър и нейното семейство претърпяха ваканцията от пъкъла, откакто се разболяха от хранително отравяне в Родос, Гърция.

30-годишната Мелиса Пикъринг твърди, че е била принудена да заплати £1000 за болнични сметки, медикаменти и незабавни полети до дома, откакто брачният партньор й и две дребни момчета, на седем и пет, се разболяха тежко, до момента в който бяха в Labranda Blue Bay Resort. Майката, която работи като помощна здравна сестра, сподели, че е резервирала почивката с ол инклузив преди интервенция, на която се подлага, надявайки се, че това ще бъде късмет да прекара времето си като семейство преди престоя си в болничното заведение.

Всичко обаче се трансформира в злополука единствено четири дни след празника, оповестява. Майката на две деца сподели: „ Беше призрачен сън. Семейният ни празник беше провален. Похарчих близо £1000 за медикаменти и полети. Почивката беше близо £4000. Решихме да заминем за известно време със фамилията и това се трансформира в злополука. Имахме единствено четири дни благополучие. Беше толкоз ужасно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР