Експлозия на автомобил уби един човек в столицата на Сирия

...
Експлозия на автомобил уби един човек в столицата на Сирия
Коментари Харесай

Експлозия на автомобил уби най-малко един в сирийския Дамаск

Експлозия на автомобил умъртви един човек в столицата на Сирия Дамаск, заяви сирийската осведомителна организация SANA, без да разпознава жертвата.

„ Един човек беше погубен, когато избухливо устройство избухна в колата му в квартал Мезе “, сподели полицейски чиновник, представен от SANA.

В квартал Мезе на Дамаск се обитава иранското консулство, разрушено предишния месец при удар, за който е упрекнат Израел. Атаката по това време умъртви седем души, в това число двама ирански генерали и член на ливанската шиитска формация Хизбула, и провокира непосредствено иранско военно нахлуване против Израел за първи път, предизвиквайки страхове от война в целия район.

Рами Абдурахман, който оглавява основаната в Обединеното кралство опозиционна работа за наблюдаване на войната Сирийската обсерватория за правата на индивида (SOHR), сподели, че мъжът, погубен при детонацията, е гражданин на Мезе, който е имал карта, идентифицираща го като офицер от сирийската войска. Абдурахман сподели, че мъртвият е имал тесни връ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР