Телевизионният водещ Джереми Кларксън разкри какви биха могли да бъдат

...
Телевизионният водещ Джереми Кларксън разкри какви биха могли да бъдат
Коментари Харесай

Джеръми Кларксън разкрива странна мисъл, която мина през ума му, докато почти умря

Телевизионният водещ Джереми Кларксън разкри какви биха могли да бъдат последните му мисли, когато се сблъска с съвсем съдбовна обстановка, откакто самолетът, с който пътуваше, беше ударен от гръмотевица.

64-годишният някогашен водещ на Top Gear, който в този момент пленява публиката със своя сериал на Amazon Prime Clarkson's Farm, сподели, че е считал, че животът му ще свърши, когато самолетът, в който е бил, е извърнат с главата надолу, преди да се завърти към земята, до момента в който водачът се бореше за надзор.

Тъй като неизбежната му крах се превръщаше в действителност, Джереми сподели, че не сигурната му гибел е повода за този миг, а вместо това почувства неспокойствие, че косата му се е заклещила във ветрило. Пишейки в мнение за The Sun, Джереми разкри: „ Бях в аероплан, който беше издигнат в Русия през 50-те години и употребен от анголските военновъздушни сили, преди да бъде закупен от разпаднала се самолетна компания в Куба, и ние летяхме за Хавана когато беше ударен от гръмотевица, това го накара да се объ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР