Във вторник Кейт Мидълтън пристигна в Копенхаген, Дания, за първото

...
Във вторник Кейт Мидълтън пристигна в Копенхаген, Дания, за първото
Коментари Харесай

Щастлива и отговорна: Кейт Мидълтън в Дания за първата си самостоятелна обиколка в чужбина от години насам

Във вторник Кейт Мидълтън дойде в Копенхаген, Дания, за първото си независимо пътешестване в чужбина от пет години насам.

Кралската персона е на двудневно посещаване в страната, с цел да даде началото на целогодишните тържества по случай платинения празник на кралица Елизабет, както и да разпространява своята фондация "Ранна година ".

Това е второто й посещаване в Дания в качеството й на кралска персона, като първото беше през 2011 година, малко след сватбата ѝ. Това е и първото огромно задгранично пътешестване на херцогинята на Кеймбридж след 2019 година, когато тя и брачният партньор ѝ принц Уилям посетиха Пакистан, и първата ѝ независима обиколка от 2017 година насам, когато тя предприе пътешестване до Люксембург. Наскоро Уилям също се завърна от лична независима обиколка, откакто по-рано този месец посети Дубай.

 Кейт Мидълтън Getty

При идването си тя беше посрещната от Ема Хопкинс, дипломат на Англия в Дания. Следващата спирка за херцогинята в Университета на Копенхаген, с цел да се запознае с водещи международни откриватели, ръководещи Проекта за психологично здраве на бебетата в Копенхаген (CIMHP), който има за цел да насърчи психологичното благоденствие и взаимоотношенията сред бебетата и техните родители. Там тя се срещна и с екипа, който стои зад Програмата за учене посредством игра - партньорство сред фондация LEGO и шест датски университета за възстановяване на креативния и пробен метод на децата към ученето.

По време на престоя си кралската персона е призната в двореца Кристиан IX от кралица Маргрете II, която също чества своя празник тази година. Маргрете чества 50 години на трона, до момента в който кралица Елизабет отбелязва своята 70-годишнина. Подобно на английския монарх, Маргрете също неотдавна се възвърне от COVID-19, откакто изпита леки признаци.

Кейт ще предприеме и посещаване при принцеса Мери, която неотдавна отпразнува знаменателния си 50-и рожден ден, с цел да се запознае с работата на фондация "Мери " , учредена през 2007 година от престолонаследничката за отбрана на уязвими дами и деца от домашно принуждение.

Посещението е увещание за дългогодишните връзки сред двете кралски фамилии.

През тези два дни Кейт ще прекара време в проучване на това по какъв начин Дания е "създала удобна просвета за ранно детско развиване, по-конкретно по какъв начин предизвиква психическото благоденствие на бебетата наред с физическото здраве и по какъв начин употребява силата на природата, взаимоотношенията и игровото учене през първите пет години от живота ", оповестиха от двореца Кенсингтън.

За първи път Кейт изнася на интернационалната сцена работата на Центъра на Кралската фондация за ранно детство, който има за цел да увеличи осведомеността и да насърчи най-хубавата работа за възрастовата група от 0 до 5 години и техните настойници.

В края на първия ден от обиколката си Кейт разгласява в обществените мрежи видеоклип с усещанията си от първата група излети.

"Едно от нещата, които в действителност ме впечатлиха, тъй като го слушам още веднъж и още веднъж, е по какъв начин науката тук се трансформира в процедура. Така че всички невероятни проучвания на невролози и психолози в действителност се превеждат на осезателен език, който родителите употребяват всеки ден ", сподели тя.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР