Във връзка с пакета Мобилност 1, евродепутатът Андрей Новаков коментира,

...
Във връзка с пакета Мобилност 1, евродепутатът Андрей Новаков коментира,
Коментари Харесай

Новаков и колегите му се борят за по-лек вариант на пакет Мобилност, ако се прокара

Във връзка с пакета " Мобилност 1 ", евродепутатът Андрей Новаков разяснява, че в случай че бъде признат по този метод , нашите превозвачи биха издържали най-вече 6 месеца .

" Повечето от нашите сънародници разполагат с нови камиони със съвремении сателитни системи, които разрешават да се избират най-хубавите направления и по този начин да се пестят време и средства. Те могат да оферират на своите клиенти по-ниски цени на предлаганите услуги и са безусловно конкурентноспособни на европейските си сътрудници ", изясни Новаков.

Той се ангажира , в случай че въпреки всичко пакетът " Мобилност " бъде прокаран , той и неговите сътрудници да създадат всичко допустимо да бъде по-мекият вид , да няма връщане на камиона и лидера на всеки 4 седмици, както и да бъдат увеличени дните за вътрешни курсове на повече от три.

Евродепутатът акцентира, че и през идващия програмен интервал ще продължи безвъзмездното финансиране по стратегии за България , като то би трябвало да се резервира на 85%.

С преимущество ще бъдат обезлюдените региони и се чака през този интервал страната ни да получи 18 милиарда лв. .
 Борисов прикани за готовност на българската позиция по пакета Макрон
Борисов прикани за готовност на българската позиция по пакета Макрон

Надява се всичките ни евродепутати да са в Екологичен потенциал и да гласоподават

" През последните пет години с сътрудниците ми в делегацията на ГЕРБ в Европарламента положихме всички старания да променим за положително всекидневието на европейските жители и да създадем Европа по-добро място за бизнес. Вярвам, че Европейски Съюз е мястото, където българският бизнес може да се развива най-добре и точно бизнесмените са тези, които печелят най-вече от участието ни в Европейски Съюз. По-ниски такси за преводи в евро, над 900 млн. лв. по проекта " Юнкер " за дребния и междинен бизнес , възстановяване на образованието и уменията на младите българи - това са част от триумфите ми през този мандат като част екипа на ГЕРБ и ЕНП ", изяснява евродепутатът Ева Майдел.

Според евродепутата Асим Адемов от всички 17 представители на България в Европейския парламент , от ГЕРБ/ЕНП са най-сплотени и показват страната ни по най-достоен метод , като постоянно намират нежния баланс сред това да са солидарни с решенията на ЕНП, само че и да пази българския народен интерес.

Адемов похвали българското държавно управление отпред с премиера за триумфите, които то реализира. Той цитира и Манфрет Вебер, съгласно когато Борисов е безспорен престиж и един от най-силните водачи в ЕНП.
 32.4 млн. лева отиват за подготовка и организация на евроизборите
32.4 млн. лева отиват за подготовка и организация на евроизборите

Дончев ще дава отговор за организацията евровота

Според евродепутата Владимир Уручев образованието би трябвало да бъде безспорен приоритет за страната ни , тъй като добре образованите народи са богатите народи .

" Затова е извънредно значимо да се организират акции и даже децата в учебно заведение да учат предприемачество , с цел да могат един ден да се осъществят сполучливо в бизнеса ", разяснява той.

Уручев изясни, че към този миг страната ни продължава да разчита на въглищните централи . 60% от електрическата енергия се създава от Топлоелектрическа централа. Освен това огромна част от централите на твърдо гориво не дават отговор на европейските правила и ще спрат да действат след 2025 година даже като леден запас.

" Предстои да се вземат сложни решения, само че крайната цел е България да не се трансформира от експортьор във вносител на електрическа енергия ", разяснява Уручев.
 Държавният Топлоелектрическа централа „ Марица “ натрупал дълг от близо 1 милиард лв.
Държавният Топлоелектрическа централа „ Марица “ натрупал дълг от близо 1 милиард лв.

Подобни централи са гръбнакът на нашата електроенергийна система, сподели Петкова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР