Охраната не била придобивка от властта Моята охрана беше свалена

...
Охраната не била придобивка от властта Моята охрана беше свалена
Коментари Харесай

Кирил Петков: НСО ме охранява заради заплаха за живота

Охраната не била " облага ” от властта

Моята защита беше свалена от НСО през януари 2023г. Впоследствие в Министерство на вътрешните работи постъпи информация за директна опасност за живота ми и междуведомствена комисия, в която вземат участие и другите служби, ми назначи защита заради тази опасност. Това написа съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Пеков във Фейсбук страницата си. Коментарът му идва след случая с автомобил на НСО, в който се возил Кирил Петков, при който почина възрастен мъж, а брачната половинка му е в болница.

Ето целия текст, публикуваме го без редакторска интервенция: 

Искам да споделя спомагателна информация във връзка със злощастния случай, тъй като е значимо обществото да получава вярна информация: 
Държа връзка с екипа, който се грижи за Красимира, брачната половинка в случая, и им благодаря, че ме държат в течение по няколко пъти дневно за нейното положение.  Засега ситуацията й е устойчиво и всички се надяваме с Божията помощ, тя да продължава да се усъвършенства.  

Ще продължа всеки ден да проследявам положението й и, каквото зависи от мен, ще го направя, с цел да оказа помощ.

Прочетох в последните дни ужасни спекулации и виждам, че за доста хора няма граници на човешкото - всичко се употребява за кални политически внушения.  Няма да им давам отговор, само че е значимо обществото да знае няколко обстоятелството, с цел да не го заблуждават озверели политици, за които явно граници няма:

Моята защита беше свалена от НСО през януари 2023г. В последсвие в Министерство на вътрешните работи постъпи информация за директна опасност за живота ми и междуведомствена комисия, в която вземат участие и другите служби, ми назначи защита заради тази опасност.  Знам, че поради смяната на нашата България, за която се боря, си навличам и доста недоброжелатели.  Моето семейство също е наясно с рисковете, които поемам.  След този сигнал за опасност се разпореди и непрекъснато полицейско наличие пред дома ми.  Така че тази защита изобщо не е “придобивка ” от властта и не поисквам на никого заради такава причина да му се назначава защита.  Не се върша на воин, просто спекулациите по тази тематика бяха ужасяващи и желая хората да знаят истината.

По време на случая седях на задната седалка от дясно - наложителното ми място за сядане по протокол.   В продължение на близо 40 минути бях във видео конферентен диалог с моя екип като случаят се случи по време на този диалог. Затова не следях придвижването и по какъв начин се случи всичко.  Следващите си дейности описах в подробност в предходен  пост.  Много скърбя за загубата на живота на лидера и в този момент просто се надявам, че бързата реакция на хората от спешна помощ и пожарната, хората, които незабавно се притекоха на помощ, да докара до спасяването най-малко на живота на Красимира, посредством и на невероятния екип в болничното заведение сега.  Нито сме бързали за нещо, нито е имало указания да се бърза - следващи ужасни медийни спекулации.   

Вчера видях и друга лъжлива информация по някои медии, че съм имал злополука през 2021 и Рашков като министър ме бил “покрил ”.   Ужас - неистина след неистина.   През януари 2020, доста преди да вляза в политиката, в София, аз бях в позицията да лишава преимущество на кръстовище, и минаващата кола ме удари в предната ризница и я смъкна.   Нито е имало потърпевши, нито е било обвързвано с мен като политик и най-малкото някой ме е “покривал ” за каквото и да било.

Знам, че е предизборна акция, и доста политици са безусловно озверели, само че истината би трябвало да се споделя и дори рецензиите на база истина са доста по-съдържателни, в сравнение с мръсни кални удари на база неистина.

Аз видях по какъв начин си отиде един човешки живот и какъв брой сме нежни всички, и знам, че би трябвало да сме по-смирени.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР