Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков оповести допълнителна информация за

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков оповести допълнителна информация за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Имам охрана заради заплахи срещу мен

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков оповести спомагателна информация за случая край Аксаково с кола на НСО.

Петков изясни, че има защита не тъй като е бил министър председател, а тъй като е имало закани за неговия живот. Той отхвърли и слуховете, че е упорствал шофьорът да кара по бързо.
Ето какво написа Петков:
Искам да споделя спомагателна информация във връзка със злощастния случай, тъй като е значимо обществото да получава вярна информация: 

Държа връзка с екипа, който се грижи за Красимира, брачната половинка в случая, и им благодаря, че ме държат в течение по няколко пъти дневно за нейното положение.  Засега ситуацията й е устойчиво и всички се надяваме с Божията помощ, тя да продължава да се усъвършенства.   Ще продължа всеки ден да проследявам положението й и, каквото зависи от мен, ще го направя, с цел да оказа помощ.

Прочетох в последните дни ужасни спекулации и виждам, че за доста хора няма граници на човешкото - всичко се употребява за кални политически внушения.  Няма да им давам отговор, само че е значимо обществото да знае няколко обстоятелството, с цел да не го заблуждават озверели политици, за които явно граници няма:

Моята защита беше свалена от НСО през януари 2023г. В последсвие в Министерство на вътрешните работи постъпи информация за директна опасност за живота ми и междуведомстве на комисия, в която вземат участие и другите служби, ми назначи защита заради тази опасност. Знам, че поради смяната на нашата България, за която се боря, си навличам и доста недоброжелатели.

Моето семейство също е наясно с рисковете, които поемам.  След този сигнал за опасност се разпореди и непрекъснато полицейско наличие пред дома ми.   Така че тази защита изобщо не е “придобивка ” от властта и не поисквам на никого заради такава причина да му се назначава защита.  Не се върша на воин, просто спекулациите по тази тематика бяха ужасяващи и желая хората да знаят истината.

По време на случая седях на задната седалка от дясно - наложителното ми място за сядане по протокол.   В продължение на близо 40 минути бях във видео конферентен диалог с моя екип като случаят се случи по време на този диалог. Затова не следях придвижването и по какъв начин се случи всичко.

Следващите си дейности описах в подробност в предходен  пост.  Много скърбя за загубата на живота на лидера и в този момент просто се надявам, че бързата реакция на хората от спешна помощ и пожарната, хората, които незабавно се притекоха на помощ, да докара до спасяването най-малко на живота на Красимира, посредством и на невероятния екип в болничното заведение сега.

Нито сме бързали за нещо, нито е имало указания да се бърза - следващи ужасни медийни спекулации.   
Вчера видях и друга лъжлива информация по някои медии, че съм имал злополука през 2021 и Рашков като министър ме бил “покрил ”.  Ужас - неистина след неистина.

През януари 2020, доста преди да вляза в политиката, в София, аз бях в позицията да лишава преимущество на кръстовище, и минаващата кола ме удари в предната ризница и я смъкна.   Нито е имало потърпевши, нито е било обвързвано с мен като политик и най-малкото някой ме е “покривал ” за каквото и да било.

Знам, че е предизборна акция, и доста политици са безусловно озверели, само че истината би трябвало да се споделя и дори рецензиите на база истина са доста по-съдържателни, в сравнение с мръсни кални удари на база неистина.

Аз видях по какъв начин си отиде един човешки живот и какъв брой сме нежни всички, и знам, че би трябвало да сме по-смирени.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР