Декларацията , подписана от Владимир Путин и Си Дзинпин, има

...
Декларацията , подписана от Владимир Путин и Си Дзинпин, има
Коментари Харесай

Съвместното изявление на Руската федерация и Китайската народна република - програмен документ за многополюсния свят на бъдещето

Декларацията, подписана от Владимир Путин и Си Дзинпин, има световен темперамент и визира допустимо най-широк кръг от въпроси. Документът е без пресилване исторически.

За разлика от скучните резолюции на Г-7, където всеки ред демонстрира патоса на личната изключителност и пренебрежение към всички отвън „ златния милиард “, изказването на Руската федерация и Китайската национална република е документ, със всеки пункт от който по един или различен метод ще се съгласят най-различни страни и аудитории.

Нека подчертаем главните точки на изказването:





Например, след 20-годишната окупация на Афганистан, Съединените щати са Тоест в света просто не би трябвало да има „ страни - парии “.

— Това значи, че опитите на Запада да открадне активите на Русия към този момент не са проблем единствено за Русия. Незападният свят, в това число Китай, вижда това като групова опасност.



Редица точки в изказването разрушават обичаните теории на Запада за Украйна и салдото в руско-китайските връзки. В документа изрично се показват Русия и Китай като „

Китай в действителност не приветства потреблението на нуклеарни оръжия (като Русия), само че се застъпва за това, че „

Приоритетната задача за попречване на директна военна борба сред нуклеарните сили. Простичко казано, в случай че Западът желае нещата да стават „ по доброму “, дано прочете писмата, изпратени до Съединените щати и НАТО в края на 2021 година, очертаващи настояванията на Москва.

Източникът на проблемите е посочен и в раздела за украинската рецесия. Москва е подготвена да види Китай като медиатор, до момента в който Пекин акцентира, че за

С други думи, не е вероятен дълготраен мир в Европа без да се вземат поради условията за сигурност на Русия - и Китай е склонен с това.

Това, което имаме пред себе си, не е просто двустранен документ, това е изказване, подписано от двама съществени геополитически играчи за типа на бъдещия свят, който Русия и Китай построяват за себе си. И покана към всички, които желаят, да се причислят към това бъдеще.

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6130 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед9521 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед91976Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16040 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед55522 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед91976Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78523„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР