Във Враца отново ще има денонощна аптека, съобщи в личния

...
Във Враца отново ще има денонощна аптека, съобщи в личния
Коментари Харесай

Калин Каменов: Скоро във Враца отново ще има денонощна аптека

Във Враца още веднъж ще има денонощна аптека, заяви в персоналния си профил във фейсбук кметът на Враца Калин Каменов. Тя ще се обитава на първия етаж в постройката на поликлиниката.
"Радостен съм, че общинските съветници поддържаха в края на септември моята докладна помещението за денонощна аптека в ДКЦ-1 да бъде отдадено чартърен посредством скришен търг. На състезанието се яви единствено един претендент, който завоюва търга с предложение за наем в размер на 200 лв.. Помещението, което се намира на входа на лечебното заведение е с повърхност 56 кв. м., а същото и преди години е употребявано за аптека. Преди няколко дни с общинските съветници Венета Йошева и доктор Наташка Велчовска бяхме на посещаване в аптеката. Тя е съвсем подготвена и се чака да бъде открита при започване на 2018 година
Липсата на денонощна аптека във Враца дълго време предизвикваше неодобрение измежду жителите на града, а при извършените от мен срещи с лекари и жители през последната година всички заявяваха, че има незабавна нужда от обекта. Благодарение на обединените ни старания с общинските съветници, управлението на ДКЦ-1 и най-много на аптеката, която завоюва тръжната процедура, жителите на Враца към този момент няма да са принудени да пътуват през нощта отвън града, с цел да си купят нужните им медикаменти и фармацевтични артикули ", написа градоначалникът на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР