Трафикът за товарни автомобили на изход от страната на някои

...
Трафикът за товарни автомобили на изход от страната на някои
Коментари Харесай

Важно: Интензивен е трафикът на ГКПП Оряхово в неделния ден

Трафикът за товарни коли на излаз от страната на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия е натоварен, оповестява на интернет страницата си Главна дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи по данни към 06.00 часа тази заран. 
На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) " Оряхово " , " Кардам " и " Никопол " за товарни коли на излаз. 
Областно пътно ръководство – Русе осведоми, че до 31.05.2024 година се прави спешен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево. Въведена е краткотрайна организация на придвижване. Ремонтните действия се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът се реализира в една лента с пропускателен режим и се контролира с пътни знаци и сигналисти.
На границата с Република Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на излаз за товарни коли.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове   " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
На границите с Турция и Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР