Сделката за мигрантите на Албания с Италия е еднократно“ въпреки

...
Сделката за мигрантите на Албания с Италия е еднократно“ въпреки
Коментари Харесай

Албанският премиер казва, че споразумението за миграцията с Италия е „еднократно“

Сделката за мигрантите на Албания с Италия е „ еднократно “ макар интереса на други държавни управления, сподели албанският министър председател Еди Рама, разбивайки очакванията на някои Столици на Европейски Съюз на възпроизвеждане на хода.

Рим и Тирана се споразумяха предходната година да основат центрове в Албания, където няколко хиляди мигранти, заминаващи за Италия, ще бъдат регистрирани и по-късно ще чакат молбата им за леговище да бъде обработена от италиански чиновници.

Планът провокира рецензии от правозащитни групи, само че също по този начин провокира интерес от някои дясноцентристки европейски държавни управления. Дясноцентристката Европейска национална партия даже го направи част от предизборната си платформа за изборите за Европейски парламент през юни.

„ Това е еднократно, 100 % еднократно “, сподели Рама в изявление за Financial Times. Той сподели, че други държавни управления са се обърнали към него, с цел да видят дали могат да повторят съглашението с Италия. " Аз споделих не. Защото за мен няма смисъл. Италия е доста сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР