Раницата за геймъри Pallad 450 Lite има 13 джоба и

...
Раницата за геймъри Pallad 450 Lite има 13 джоба и
Коментари Харесай

Лаптоп-раница с екшън характер: Pallad 450 Lite


Раницата за геймъри Pallad 450 Lite има 13 джоба и може да носи до 16 кг – техника и персонални движимости
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Ако компютърът е геймърски, значи е мощен и на него могат да „ вървят ” всевъзможни приложения, в това число и множеството професионални стратегии. По същия метод и геймърските лаптоп-раници са „ мощни ”: те могат да се употребяват за всичкото игрово съоръжение, само че и за цялостен мобилен офис и доста персонални движимости – и са комфортни, с доста отделения и джобове. Такава мултифункционална раница е Genesis Pallad 450 Lite.

Дизайн

За разлика от множеството раници за гейминг-лаптопи на Genesis, които са със въздържан и обикновен външен тип и затова пасват на съвсем всеки жанр, даже и най-строгия, Pallad 450 Lite е с ясно изразен „ авантюристичен ” тип и темперамент. Тя е с камуфлажен десен, доминиран от сивата цветова палитра. Това, дружно с яките катарами и ремъци, ѝ придава екшън-характер, характерен за бойното поле, каквото би ни посрещнало в редица игрови сюжети.



Място за всичко

Два огромни отсека в раницата имат грижата да поберат умерено цялото техническо съоръжение. Задният отсек, изотзад, обичайно е оразмерен за преносим компютър. Големината му разрешава да се натика 15,6-инчов портативен компютър в омекотена обвивка, която да го защищава от удари и разтърсвания.

Вторият, по-преден отсек, е планиран да побере периферията. Тук има място за адаптер, облекчен джоб за мишка, по-голям джоб за мобилна клавиатура, както и задоволително пространство за слушалки с огромни наушници.

Голям мрежов джоб с цип разрешава да приберем и нормални аксесоари, които може да желаеме да носим със себе си – флаш-памети, USB кабели, та даже и стилен твърдотелен външен диск. Тук има и офис-органайзер: пространство с място за писалки и маркери, както и дребни джобове за визитки, карти, телефон и други дребни движимости.

Два по-малки спомагателни джоба разрешават в раницата да поместим всичко останало, което бихме желали да носим със себе си на път към гейминг-парти. Единият е ситуиран най-отпред, а другият – върху текстилния „ похлупак ” на раницата. Те са задоволително просторни, с цел да можем да приберем там телефон или даже дребен фотоапарат, портфейл, кърпи и салфетки, зарядни устройства, джобно ножче или даже дребна аптечка.

Два странични мрежови джоба са планувани да носят напитките, които бихме взели със себе си на път – шишета от 0,5 или 0,75 мл.

Общо Pallad 450 Lite има 13 джоба, от които 4 са външни. Тя може да носи до 16 кг товар – техника и персонални движимости.

Здрава като за бойно поле

Макар че не се чака една геймърска раница да претърпява кой знае какъв брой тежки външни условия, Pallad 450 Lite е конструирана като за ежедневното „ полесражение ”, в което можем да се озовем в градската джунгла.

Голямата пластмасова тока, с която се закопчава текстилният похлупак, е от най-здравите и „ твърди ” катарами, съпоставима с тези на коланите на туристическите раници. Презрамките са омекотени и се свързват между тях с ремък, преминаващ пред гърдите. Той също се закопчава със здрава тока. Самият текстил е здрав, резистентен на надрасквания и търкане.

С сходна раница човек може да носи своя гейминг-сет или мобилен офис във всевъзможни условия: може да тича, скача, катери стълби и прескача трудности, да кара колело или скутер, даже да се впусне в лек градски паркур, носейки своята техника безвредно.

Освен това Pallad 450 Lite е водонепроницаема. С нея човек може да се придвижва даже в неподходящи метеорологични условия, да върви или кара колелото си в дъжд и вятър, без техниката да усети. Фабрично нанесеният PVC пласт защищава от всевъзможни външни въздействия.

При това състояние раницата е фактически мултуфункционална. Тя може да се употребява за всекидневно носене на персоналната работна техника, за вървене на учебно заведение, за разходки из планината и, несъмнено, за дълготрайно придвижване из града с публичния превоз или персонално транспортно средство от вида на велосипед или е-тротинетка.

Наличност и цена

Раницата за геймъри Pallad 450 Lite е необятно налична в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на полския бранд Genesis. Предлага се на цени към 70-80 лева с Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР