Докато световната автомобилна индустрия се обръща към превозни средства, задвижвани

...
Докато световната автомобилна индустрия се обръща към превозни средства, задвижвани
Коментари Харесай

Автомобилните производители електрифицират бразилските уникални автомобили от захарна тръстика

Докато международната автомобилна промишленост се обръща към транспортни средства, задвижвани от акумулатори, съдържащи минерали като литий, никел и кобалт, производителите в Бразилия имат вяра, че бъдещето на по-чистите автомобилни линии е в композиция от електрически технологии на 21-ви век и стока от остарелия свят: захар.

Повечето пътнически коли, продавани в най-голямата стопанска система на Латинска Америка, към този момент могат да работят със примес от бензин и етанол с по-ниски излъчвания, биогориво, което в Бразилия се добива главно от захарна тръстика.

Мултинационалните автомобилни производители, в това число Stellantis, Volkswagen, Mitsubishi и китайската Great Wall Motor, в този момент вършат вложения на стойност милиарди долари, с цел да прибавят известна степен на електрификация към тези по този начин наречени коли с гъвкаво гориво.

Залогът е на софтуерен вид, на практика неповторим за южноамериканската нация: версии на хибридни коли с биогориво, които употребяват както обичаен мотор с вътр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР