Един от най-големите инвеститори в облигации на Израел не е

...
Един от най-големите инвеститори в облигации на Израел не е
Коментари Харесай

Бумът на заемите на Израел достига Палм Бийч, докато американските общини се натрупват

Един от най-големите вложители в облигации на Израел не е исполин на хедж фонд или търговец на Уолстрийт, а определен общински контрольор, инвестиращ данъчните долари на окръг Палм Бийч.

Джоузеф Абруцо, надзирател на вложенията в най-големия окръг на Флорида, държи 700 милиона $ от общото си портфолио от 4,6 милиарда $ в по този начин наречените израелски облигации. Това са специфични задгранични дългови излъчвания, които бяха събрани от американските щатски и локални държавни управления след началото на спора сред Израел и Хамас.

„ Вълнувам се, че имаме тези облигации в нашето портфолио “, сподели Абруцо Файненшъл Таймс. Той цитира „ огромната възвращаемост, сигурността и изгодата за данъкоплатците на окръг Палм Бийч “ от дълга, който се трансформира във значима, само че и спорна част от напъните на Израел да финансира по-дълга война.

Israel Bonds, формалният поемател на дълга, споделя, че е продал повече от $3 милиарда от дълга по целия свят, три пъти повече от междинната годишна спри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР