Бразилският национален отбор по футбол винаги е бил известен със

...
Бразилският национален отбор по футбол винаги е бил известен със
Коментари Харесай

Без самба, обеци и розови коси: Селесао въведе строг режим преди Копа Америка

Бразилският народен тим по футбол постоянно е бил прочут със страхотното си въодушевление както на терена, по този начин и отвън него.

През годините играчите на Селесао най-истински въплъщаваха това по какъв начин би трябвало да изпитваш наслаждение от футбола даже и на най-високо равнище, а като че ли и неприятните резултати не спираха карнавала в съблекалнята.

Всичко обаче се трансформира, а даже и в бразилския народен отбор се вкара непоколебим режим от ръководителите преди старта на Копа Америка.

Не е ясно по какъв начин играчите ще одобряват дългия лист със забрани, само че измежду тях влизат правила за обличане, цвета на косата, а може би и най-шокиращото - самбата.

За всички футболисти ще важат правила за обличане преди и след мачовете, като също така ще им бъде неразрешено да носят прекомерно крещящи обеци.

На играчите ще бъде неразрешено да си боядисват косите, като повода за възбраната се крие в играча на Жирона - Ян Коуто, който от известно време играе с блестящо розова коса.

Голямата болежка за бразилските играчи е фактът, че без значение от резултата, те нямат право да попадата във видеа по какъв начин танцуват или честват в съблекалнята - нещо, което като че ли бе издигнато в фетиш от Селесао в ерата на смарт телефоните и обществените мрежи.

Бразилските медии пишат, че с изключение на крещящите обеци, колиетата и костюмите, на играчите ще бъде неразрешено да слушат музика в слушалките си от момента, в който слязат от клубния рейс.

Те няма да могат да употребяват телефоните си до момента в който са на стадиона или различен подготвителен комплекс, а също така своеволията при храненето ще подлежат на тежки наказания.

За Бразилия Копа Америка започва на 24 юни с мач против Коста Рика, като в групата са още тимовете на Парагвай и Колумбия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР