60-годишна аржентинка постигна една мечта – да участва в национален

...
60-годишна аржентинка постигна една мечта – да участва в национален
Коментари Харесай

Мечти без граници: 60-годишна дама направи фурор на конкурса „Мис Вселена Аржентина“

60-годишна аржентинка реализира една фантазия – да взе участие в народен конкурс за хубост и даже да завоюва в една категория от него. Алехандра Мариса Родригес, юрист на болница в Ла Плата, на юг от Буенос Айрес, може и да не се окичи с купата „ Мис Вселена Аржентина “, само че бе определена за „ най-красиво лице “. Самото ѝ присъединяване бе успех над стареенето в един захласнат от младостта свят. Нещо повече – от никому незнайна жена на междинна възраст, тя се трансформира за една нощ в звезда.
Беше бясно премеждие, в което се впуснах без никакви упования, единствено с концепцията да се изправя пред ново предизвикателство. На 60 години се изисква храброст да се заемеш с нещо сходно. Но беше позитивно прекарване, научих доста. Най-вече за себе си, какво към способна да дам, с цел да се получат нещата.
Алехандра Родригес – участничка в състезанието „ Мис Вселена Аржентина “

Пътят към славата бе мълниеносен и в един миг тихата неомъжена юристка към този момент даваше козметични препоръки на дамите по какъв начин да реализират нейното сюрреалистично безпрепятствено лице. Доказа на обществото, че възрастта е единствено число. Дори в частта с банските костюми Алехандра провокира възторжени овации измежду публиката.

В последна сметка короната „ Мис Вселена Аржентина “ бе сложена на главата на 29-годишната актриса и модел от Кордоба Магали Бенеджам Корти. Тя ще съставлява страната си на международния конкурс в Мексико Сити през ноември.

Голямата подигравка е, че победителката нямаше по какъв начин да взе участие в миналогодишното издание на състезанието, защото възрастта бе лимитирана до 28 години. Тази година, за пръв път в своята история, състезанието Мис Вселена приветства всяка участничка на възраст над 18 години.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР