Детски конкурс рецитал на Вазови творби ще се проведе на

...
Детски конкурс рецитал на Вазови творби ще се проведе на
Коментари Харесай

Ученици ще рецитират Вазови стихове в Мездра

Детски конкурс рецитал на Вазови произведения ще се организира на 27 май в Мездра, научи BulNews.  Конкурсът се провежда за четвърта поредна година и е част от 50-тите юбилейни празници на града. 
Участниците ще бъдат разпределени в три възрастови категории- от 1-ви до 4-ти, от 5-ти до 7-ми и от 8-ми до 12 клас, сподели Светла Дамяновска, основен специалист " Култура " към Община Мездра:
" Този конкурс е обвързван с състезанието " Дядо Йоцо гледа ", който е книжовен конкурс за роман на национално равнище. Всъщност третият кръг е формалното показване на лауреатите от общинския кръг. Той се организира всяка година. Тази година ще се състои в туристически комплекс " Дядо Йоцо гледа ". Той е за огромни творци- над 18 години, само че рециталът е една доста хубава въведения към тяхното награждаване... "
Конкурсът започва от 14 часа в огромната зала на Център за поддръжка на личностно развиване град Мездра.
Призьорите в трите възрастови групи ще получат грамоти и предметни награди. Класиралите се на първите три места в обособените възрастови групи в състезанието ще изнесат рецитал на 22 юни 2024 година в Туристически комплекс „ Дядо Йоцо гледа ” - с. Очиндол, по време на отчитането на XIII Национален книжовен конкурс за роман „ Дядо Йоцо гледа “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР