Силна седмица, основите ѝ тенденции са зададени в началото на

...
Силна седмица, основите ѝ тенденции са зададени в началото на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп:  Звездите за бизнеса от 27 май до 2 юни 


Силна седмица, основите ѝ трендове са заложени при започване на месеца. Запазване на структурите и формите, които носят непоклатимост и ориентиране към новото, което влиза посредством знанието, контактите, информацията. Луната е намаляваща, на 6 юни е Новолунието в Близнаци, когато още веднъж ще имаме опцията да сложим ново начало. 

Водещите астрологични събития: 
През цялата седмица ще се радваме на благотворната сила, формирана от взаимоотношението от трите бенефактори: Слънцето, Юпитер и Венера, които транзитират в знака Близнаци.  На 3-ти юни към трите планети в Близнаци ще се причисли и шефът на този знак, Меркурий. Изграждане на мостове посредством връзката, словото и знанието. В продължение на една година, до момента в който трае преноса на Юпитер през Близнаци тези тематики ще бъдат водещи. Юни е месецът, в който се слагат нови основи за цяла година напред.  Влиянието на Юпитер през цялата седмица ще бъде интензивно от взаимоотношението с Плутон, който ще подчертае качествата и тематиките на Юпитер. Изключително мощен интервал най-много за въздушните знаци, по време, на който ще можете да направлявате силата и да материализирате.  
Периодът е удобен за  хармонизиране на междуличностните взаимоотношения, което ще се отрази позитивно и на работните процеси. Инвестирайте време за водене на договаряния, разяснителни диалози, сключване на документи, научаване на нова информация, образования,  пътувания.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР