Във въздушния транспорт също имаме висока степен на дигитализацияРеализираните проекти

...
Във въздушния транспорт също имаме висока степен на дигитализацияРеализираните проекти
Коментари Харесай

Управляваме корабния трафик с модерна ИС

Във въздушния превоз също имаме висока степен на цифровизация

Реализираните планове от Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура ” са добър образец за ефикасното електронно ръководство, съобщи министър Росен Желязков (снимка: МТИТС)

България е измежду четирите водещи страни в Европа по ръководство на корабния трафик, съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязов при разкриване на интернационалната конференция „ 20 години Ръководство на корабния трафик в България ” във Варна през днешния ден.

„ Всичко това е реализирано в бранша през последните две десетилетия, посредством положително обмисляне и програмиране при внедряването на най-съвременните осведомителни системи ”, добави министър Желязков.

Той дефинира осъществените планове от Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура ” като добър образец за ефикасното електронно ръководство в областта на морския и речния превоз, което наблюдава цялата логистична верига и връзките сред обособените институции са изцяло интегрирани.
още по тематиката
Във въздушния превоз страната ни също има висока степен на цифровизация, като тези позитивни подходи ще бъдат приложени и в останалите системи в транспортния бранш, съобщи министърът.

През идващите месеци ще се работи и за цялостна автоматизация на процесите в ИА „ Автомобилна администрация ”, с цел да се прекъсне практиката, сред обособени осведомителни системи да има хора.

„ По този метод се облекчават освен бизнесът, само че и процесите в администрацията, като се отстраняват опциите за корупция ”, посочи министър Росен Желязков на конференцията във Варна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР