Талантливата и красива Кармен Стефанова от Етър Велико Търново спечели

...
Талантливата и красива Кармен Стефанова от Етър Велико Търново спечели
Коментари Харесай

Короната на "Кралица Аида" спечели Кармен Стефанова от "Етър" Велико Търново

Талантливата и красива Кармен Стефанова от " Етър " Велико Търново завоюва наградата " Кралица Аида " на шестия интернационален шампионат по художествена гимнастика Хасково.
 
Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева поздрави уредниците и участниците в шампионата и благодари на всички за напъните в Хасково да бъде одобрен един от емблематичните спортове в България.
 
 Зам.-кметът Мария Вълчева Зам.-кметът Мария Вълчева Източник: Община Хасково
" Много се веселя, че в Хасково още веднъж има толкоз доста хубост и великолепие. Един от емблематичните спортове в България към този момент има обичаи тук. Твърдя това решително, тъй като за шеста година в Хасково се организира един от мощните интернационалните шампионати " Кралица Аида " и тъй като нашите девойки от клуб " Аида " се показват брилянтно на влиятелни надпревари, което е доказателство, че Хасково може ", сподели в приветствието си Мария Вълчева.
 
 Короната на Короната на " Кралица Аида " завоюва Кармен Стефанова от " Етър " Велико Търново Източник: Община Хасково
В интернационалния шампионат по художествена гимнастика, който се  организира в зала " Дружба " вземат участие над 550 гимнастички от 23 клуба от България, Черна гора, Република Северна Македония и Босна и Херцеговина.
 
Организатор и подстрекател на шампионата е ръководителят на хасковския клуб " Аида " Яна Михайлова. Състезанието е част от спортния календар на Община Хасково.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР