Вътрешният министър Христо Терзийски остава сляп за полицейското насилие, извършено

...
Вътрешният министър Христо Терзийски остава сляп за полицейското насилие, извършено
Коментари Харесай

Вътрешният министър остава сляп за полицейското насилие при протестите

Вътрешният министър Христо Терзийски остава кьорав за полицейското принуждение, осъществено по време на митингите през лятото. Това стана ясно от негово изявление пред Би Ти Ви. МВР-шефът разгласи, че били осъществени инспекции, само че не било открито каквото и да е полицейско принуждение. Той въпреки всичко позволи, че прокуратурата може да открие и нещо друго, тъй като и тя имала право да каже дали е имало проблеми.

Неговите изказвания за брутално полицейско принуждение - да вземем за пример при смазването на Великото национално въстание пред Партийния дом. Те опровергават и тогавашните, и сегашни твърдения на Министерство на вътрешните работи, че дейностите на служителите на реда са били в рамките на закона, и то единствено против ултраси и престъпно проявени. Социалните мрежи обаче бяха пълни със фотоси и видео на брутални полицейски прояви по отношение на хора, които нямат нищо общо с ултрасите. 

Вътрешният министър заяви, че от хипермаркета в Сандански са ограбени над 100 000 лева И по този случай, както и за въоръжения грабеж на инкасо автомобила в Перник се работи по версията за получена вътрешна информация, разгласи Терзийски. 

Иначе той стана следващият вътрешен министър, който се похвали, че при неговото ръководство престъпността е спаднала.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР